JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Nousiainen
29.5.2024 11.10

Postin kioski Nousiaisten kirjastoon

Pos­ti on avan­nut Nou­si­ais­ten kir­jas­toon Oma-Pos­ti-ki­os­kin, jol­la voi mak­saa pos­ti­lä­he­tyk­siä. Ki­os­ki vah­vis­taa alu­een pos­ti­pal­ve­lu­ja vä­li­ai­kai­ses­ti, kun Pos­ti et­sii alu­eel­ta py­sy­väm­pää rat­kai­sua.

Oma-Pos­ti-ki­os­kis­sa on it­se­pal­ve­lu­pää­te, jol­la voi mak­saa pos­ti­lä­he­tyk­siä, ja au­to­maat­ti, jo­hon mak­se­tut lä­he­tyk­set voi jät­tää toi­mi­tus­ta var­ten. Ki­os­kia voi käyt­tää tut­ki­ja­huo­nees­sa kir­jas­ton au­ki­o­lo­ai­koi­na.

– Olem­me iloi­sia sii­tä, et­tä voim­me tar­jo­ta asi­ak­kail­le uu­den kei­non lä­het­tää kir­jei­tä ja pa­ket­te­ja Nou­si­ai­sis­sa. Oma-Pos­ti-ki­os­ki on vä­li­ai­kai­nen rat­kai­su, kun et­sim­me kump­pa­nia, jon­ka kans­sa voim­me tar­jo­ta kaik­ki pos­ti­pal­ve­lut Nou­si­ai­sis­sa. Otam­me vin­kit ilol­la vas­taan, Pos­tin pal­ve­lu­pis­te­ver­kos­ton ver­kos­to­pääl­lik­kö Kari Rei­mi sa­noo.

Pa­ket­te­ja voi nou­taa Nou­si­ai­sis­sa Nous­te Aree­nan ta­ka­sei­näl­lä ole­vas­ta ul­ko­au­to­maa­tis­ta. Pa­ket­ti saa­puu au­to­maat­tiin, kun sen va­lit­see nou­to­pai­kak­si verk­ko­kau­pas­sa. Kaik­ki Pos­tin pal­ve­lut saa tois­tai­sek­si K-Su­per­mar­ket Mas­kun Pos­tis­ta.

Näköislehdet

Kysely