JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Masku
16.10.2024 12.16

K-Supermarket Masku ehdolla vuoden leipäkaupaksi

K-Su­per­mar­ket Mas­ku on va­lit­tu Tu­run alu­een par­haak­si lei­pä­kau­pak­si ja se on eh­dol­la koko Suo­men vuo­den 2025 Lei­pä­kau­pak­si. Suo­men Lei­pu­ri­liit­to ry jul­kis­ti kes­ki­viik­ko­na kil­pai­lun kym­me­nen eh­do­kas­ta. Eh­dok­kai­den va­lin­nan te­ki­vät Lei­pu­ri­lii­ton alu­eyh­dis­tyk­set.

Muut eh­dok­kaat ovat Sa­von­lin­nas­sa, Tam­pe­reel­la, Po­ris­sa, La­pu­al­la, Es­poos­sa, Mik­ke­lis­sä, Ou­lus­sa, Lap­peen­ran­nas­sa ja Jy­väs­ky­läs­sä.

Eri­tyis­tä kii­tos­ta K-Su­per­mar­ket Mas­ku sai lei­pä­o­sas­ton siis­tey­des­tä, tuot­tei­den esil­le­pa­nos­ta sekä osas­ton oma­lei­mai­suu­des­ta. Lei­pä­o­sas­tos­ta vas­taa Tii­na Haa­pa­nen, joka on työs­ken­nel­lyt alal­la jo 13 vuot­ta ja ol­lut mu­ka­na avaa­mas­sa kah­ta uut­ta K-Su­per­mar­ket­tia.

Haa­pa­nen on erit­täin tyy­ty­väi­nen sii­hen, kuin­ka pal­jon va­paut­ta hän on saa­nut ke­hit­tää ja hoi­taa lei­pä­o­sas­toa sekä teh­dä yh­teis­työ­tä lei­po­moi­den kans­sa.

Syys­kuus­sa 2022 ava­tun K-Su­per­mar­ket Mas­kun lei­pä­o­sas­to on ol­lut alus­ta as­ti yk­si kau­pan kes­kei­sis­tä ve­to­voi­ma­te­ki­jöis­tä.

Vuo­den Lei­pä­kaup­pa-kil­pai­lu jär­jes­te­tään nyt jo 29. ker­ran. Va­lin­nas­sa kiin­ni­te­tään huo­mi­o­ta lei­pä­o­sas­ton va­li­koi­man mo­ni­puo­li­suu­teen ja tuo­reu­teen sekä pai­kal­lis­ten, alu­eel­lis­ten ja val­ta­kun­nal­lis­ten lei­po­mo­tuot­tei­den saa­ta­vuu­teen.

Tär­ke­ä­nä pi­de­tään sitä, et­tä tuot­teet on val­mis­tet­tu Suo­mes­sa. Li­säk­si kiin­ni­te­tään huo­mi­o­ta se­son­kien ja eri­tyis­ruo­ka­va­li­oi­den huo­mi­oi­mi­seen lei­pä­o­sas­tol­la, lei­pä­o­sas­ton yleis­vai­ku­tel­maan, siis­tey­teen ja jär­jes­tyk­seen, tuot­tei­den esil­le­pa­noon, osas­ton oma­lei­mai­suu­teen sekä hen­ki­lös­tön asi­an­tun­te­muk­seen ja pal­ve­lu­alt­tiu­teen.

Eh­dok­kaa­na ole­via kaup­po­ja on pyy­det­ty lä­het­tä­mään Suo­men Lei­pu­ri­lii­tol­le pe­rus­te­lut ja vi­deo/ku­via lei­pä­o­sas­toon pa­nos­ta­mi­ses­ta ja sii­nä on­nis­tu­mi­ses­ta. Esi­raa­ti käy läpi pe­rus­te­lut ja va­lit­see nii­den mu­kai­ses­ti 3–5 fi­na­lis­tia, jon­ka jäl­keen va­lit­si­ja­raa­ti vie­rai­lee fi­na­lis­ti­myy­mä­löis­sä al­ku­vuo­des­ta 2025 en­nal­ta il­moit­ta­mat­to­ma­na ai­ka­na ja va­lit­see nii­den jou­kos­ta voit­ta­jan. Voit­ta­ja pal­ki­taan Vuo­den 2025 Lei­pä­kaup­pa -tit­te­lil­lä en­si hel­mi­kuus­sa.

Vuo­den Lei­pä­kaup­pa -tun­nus­tuk­sel­la pal­ki­taan sekä kaup­pa et­tä sen lei­pä­o­sas­ton hen­ki­lö­kun­ta suo­ma­lai­sen lei­pä­kult­tuu­rin ja lei­vän ar­vos­tuk­sen hy­väk­si teh­dys­tä työs­tä.

Kil­pai­lus­sa ovat joka toi­nen vuo­si mu­ka­na hy­per­mar­ke­tit ja ta­va­ra­ta­lot, joka toi­nen vuo­si pie­nem­mät päi­vit­täis­ta­va­ra­kau­pat.

Näköislehdet

Kysely