JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
24.10.2024 10.45

Vakka-Auranmaa jakoi lahjoituksia yhdistyksille

Osuus­pank­ki Vak­ka-Au­ran­maa to­teut­ti ke­sän ai­ka­na pai­kal­li­sil­le yh­dis­tyk­sil­le ja sää­ti­öil­le 30 000 eu­ron lah­joi­tus­haun, jon­ka ta­voit­tee­na oli tu­kea ja edis­tää toi­veik­kaam­paa tu­le­vai­suut­ta ja pan­kin toi­mi­a­lu­een hy­vin­voin­tia.

Lah­joi­tus­ha­ku sai suu­ren suo­si­on. Ha­ke­muk­sia tuli yh­teen­sä 83 ja ha­et­tu­jen lah­joi­tus­ten mää­rä oli yh­teen­sä yli 220 000 eu­roa.

– Lah­joi­tus­ten kaut­ta ha­lu­am­me ol­la tu­ke­mas­sa ja mah­dol­lis­ta­mas­sa mo­nen­lais­ta toi­min­taa alu­eel­lam­me niin va­paa­eh­tois­toi­min­nan, lii­kun­nan, kult­tuu­rin kuin hy­vän­te­ke­väi­syy­den­kin sa­ral­la, ker­too toi­mi­tus­joh­ta­ja Las­se Veh­vi­läi­nen.

Pan­kin hal­li­tus teki pää­tök­sen lah­joi­tuk­sen saa­jis­ta syys­kuun lo­pul­la. Lah­joi­tuk­sis­sa huo­mi­oi­tiin omis­ta­ja-asi­ak­kai­den toi­veet vas­tuul­li­suus­te­ko­jen koh­den­ta­mi­seen sekä pan­kin toi­mi­a­lue ta­sa­puo­li­ses­ti. Li­säk­si va­lin­nois­sa ko­ros­tui­vat koh­teet ja hank­keet, joi­den toi­min­taa pank­ki ei ole tu­ke­nut yh­teis­työ­so­pi­mus­ten kaut­ta.

Lah­joi­tuk­sia ja­et­tiin yh­teen­sä 21 yh­dis­tyk­sel­le ja lah­joi­tus­mää­rät vaih­te­li­vat 500–2500 eu­ron vä­lil­lä. Lah­joi­tus­pää­tök­sis­tä on vies­tit­ty kai­kil­le ha­ke­muk­sen jät­tä­neil­le.

Näköislehdet

Kysely