JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

It seems that you don't have a PDF plugin for this browser. Click here to download the PDF file.

Wintterin rakentaminen muuttaa liikennejärjestelyjä työmaa-alueen läheisyydessä.

Uutiset
Uusikaupunki
26.1.2022 17.28

Wintterin rakennustyöt muuttavat liikennettä ja pysäköintiä alueella

Mo­ni­toi­mi­ja­ta­lo Wint­te­rin ra­ken­nus­työt al­koi­vat tiis­tai­na 25.1. Sa­mal­la SRV:n ra­ken­nus­työ­maa-alue sul­jet­tiin.

Po­hi­tul­lin kou­lun op­pi­lai­den saat­to­lii­ken­ne ja pal­loi­lu­hal­lin käyt­tä­jien py­sä­köin­ti ovat siir­ty­neet jää­hal­lin edus­tal­le. Työ­maa on kaut­taal­taan ra­jat­tu ai­doil­la.

Wint­te­rin ra­ken­nus­töi­den aloi­tus on ai­heut­ta­nut muu­tok­sia yh­te­näis­kou­lun op­pi­lai­den kou­lu­mat­ka- ja saat­to­lii­ken­tee­seen sekä lii­kun­ta­pal­ve­lui­den käyt­tä­jien py­sä­köin­tiin.

Yh­te­näis­kou­lun 3.–9. luok­kien op­pi­lai­den saat­to­lii­ken­ne on siir­ty­nyt jää­hal­lin edus­tal­le, sil­lä ajo kou­lun piha-alu­eel­le on sul­jet­tu ko­ko­naan. Au­to­kul­je­tuk­sel­la kou­luun saa­pu­vat op­pi­laat jä­te­tään jää­hal­lin park­ki­pai­kal­le, jos­ta he kul­ke­vat jal­kai­sin kou­lu­a­lu­eel­le.

– Toi­vom­me, et­tä huol­ta­jat huo­mi­oi­vat muu­tok­set, jot­ta pys­tym­me var­mis­ta­maan kaik­kien kul­ki­joi­den tur­val­li­suu­den. Ra­ken­nus­töi­den myö­tä myös ras­kas lii­ken­ne Vii­kais­ten­ka­dul­la ja Poh­jois­tul­li­tiel­lä li­sään­tyy. Op­pi­lail­ta toi­vo­taan tark­kaa­vai­suut­ta eri­tyi­ses­ti ka­dun yli­tyk­sis­sä, sa­noo Uu­den­kau­pun­gin yh­te­näis­kou­lun reh­to­ri Juk­ka Sil­vo­la.

Ui­ma­hal­lil­le joh­ta­van ris­teyk­sen ja­lan­kul­ki­joi­den tur­val­li­suut­ta tul­laan vie­lä pa­ran­ta­maan. Ris­teyk­seen ra­ken­ne­taan uu­si suo­ja­tie. Yh­te­näis­kou­lu tie­dot­taa op­pi­lai­ta ja huol­ta­jia kou­lu­mat­koi­hin liit­ty­vis­tä tu­le­vis­ta muu­tok­sis­ta myös Wil­mas­sa.

Po­hi­tul­lin pal­loi­lu­hal­lin il­ta- ja vii­kon­lop­pu­käyt­tä­jil­le va­ra­tut py­sä­köin­ti­pai­kat si­jait­se­vat jat­kos­sa ai­no­as­taan jää­hal­lin edus­tal­la. Ai­em­pi pai­koi­tus­mah­dol­li­suus kou­lu­ra­ken­nus­ten pi­hoil­la on pois­tu­nut.

– Lii­kun­ta­paik­ko­jen py­sä­köin­ti on nyt kes­ki­tet­ty jää­hal­lin py­sä­köin­ti­a­lu­eel­le. Oli­si tär­ke­ää, et­tä Po­hi­tul­lin pal­loi­lu­hal­lin il­ta- ja vii­kon­lop­pu­käyt­tä­jät py­sä­köi­si­vät siel­lä. Si­ten var­mis­tam­me, et­tä ui­ma­hal­lin käyt­tä­jät mah­tu­vat py­sä­köi­mään hal­lin omal­la park­ki­a­lu­eel­la, sil­lä osa käyt­tä­jis­tä on lii­kun­ta­ra­joit­tei­sia, lii­kun­ta­pal­ve­lu­jen vas­taa­va Hei­di Vuo­ri sa­noo.

– Mat­ka pal­loi­lu­hal­lil­le jää­hal­lin park­ki­pai­kal­ta ei ole kuin pari sa­taa met­riä pi­dem­pi kuin kou­lun pi­hal­ta, jo­ten toi­vom­me ja kan­nus­tam­me, et­tä lii­kun­taa har­ras­ta­maan tu­le­vat jak­sa­vat kul­kea tuon mat­kan park­ki­pai­kal­ta hal­lil­le ja­lan, Vuo­ri li­sää.

Uu­den­kau­pun­gin lii­kun­ta­pal­ve­lut tie­dot­taa seu­ra­käyt­tä­jiä ja mui­ta pal­loi­lu­hal­lin käyt­tä­jiä Wint­te­rin työ­maan ai­heut­ta­mis­ta muu­tok­sis­ta erik­seen.

Näköislehdet


Kesälehti

Kysely