JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Naantalilaiset ovat tyytyväisiä varhaiskasvatuspalveluihin.

Naantalilaiset ovat tyytyväisiä varhaiskasvatuspalveluihin.

Timo Jakonen

Uutiset
Naantali
22.5.2021 11.40

Varhais­kas­vatus saa kehuja Naantalissa

Naan­ta­li­lai­sis­sa per­heis­sä ol­laan var­hais­kas­va­tuk­sen pal­ve­lui­hin erit­täin tyy­ty­väi­siä, käy il­mi kau­pun­gin te­ke­mäs­tä asi­a­kas­tyy­ty­väi­syys­ky­se­lys­tä. Var­hais­kas­va­tuk­sen pal­ve­lut sai­vat as­tei­kol­la 1–5 ylei­sar­vo­sa­nak­si 4,5. Vuon­na 2018 vas­taa­va luku oli 4,28.

Eri­tyi­sen po­si­tii­vi­si­na asi­ak­kaat ko­ki­vat vas­taa­no­ton var­hais­kas­va­tuk­ses­sa, su­vait­se­vai­suu­teen kan­nus­ta­mi­sen toi­min­nas­sa ja kaik­kien hy­väk­syn­nän sekä var­hais­kas­va­tuk­sen po­si­tii­vi­sen il­ma­pii­rin..

– Hen­ki­lö­kun­tam­me on am­mat­ti­tai­tois­ta, sen­si­tii­vi­syy­del­lä ja sy­dä­mel­lä työ­hön­sä, lap­siin ja per­hei­siin suh­tau­tu­vaa. Tämä nä­kyy ky­se­lyn vas­tauk­sis­sa, var­hais­kas­va­tuk­sen joh­ta­ja Kai­sa Ran­ta­la sa­noo.

Vas­taa­jis­ta 91,8 pro­sent­tia koki, et­tä ny­kyi­set Naan­ta­lin var­hais­kas­va­tuk­sen tar­jo­a­mat pal­ve­lut ovat laa­juu­del­taan ja si­säl­löl­tään naan­ta­li­lai­sil­le per­heil­le riit­tä­viä. Vuon­na 2018 vas­taa­va luku oli 83 pro­sent­tia.

– Vii­mei­sen nel­jän vuo­den ajan var­hais­kas­va­tuk­sen pal­ve­lu­jen ko­ko­nai­suut­ta on yh­des­sä kou­lu­tus­lau­ta­kun­nan kans­sa sys­te­maat­ti­ses­ti ke­hi­tet­ty. On muun mu­as­sa aloi­tet­tu puis­to­toi­min­ta ja lap­si­park­ki kes­kus­tas­sa ja saa­ris­ton alu­een per­he­työ­tä on li­sät­ty. Li­säk­si var­hai­sen tuen per­he­oh­jaus ja var­hai­se­ri­tyis­kas­va­tuk­sen ke­hit­tä­mis­työ nä­ky­vät var­mas­ti täs­sä hy­väs­sä pro­sent­ti­lu­vus­sa.

Vas­taa­jis­ta 60,6 pro­sent­tia ker­toi, et­tä ko­ro­na­e­pi­de­mia on vai­kut­ta­nut var­hais­kas­va­tus­pal­ve­luun. Avoi­mis­sa vas­tauk­sis­sa ku­vat­tiin esi­mer­kik­si hen­ki­lös­tön ja asi­ak­kai­den vuo­ro­vai­ku­tuk­sen vä­hen­ty­neen ja toi­min­nal­li­suu­den muut­tu­neen esi­mer­kik­si ret­kien ja van­hem­pai­nil­to­jen pe­ru­mis­ten myö­tä.

Vas­taa­jis­ta 66,8 % ker­toi saa­neen­sa lap­sel­leen ja per­heel­leen tu­kea haas­ta­vis­sa ti­lan­teis­sa.

Näköislehdet


Kesälehti

Kysely