JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Vanhojen tansseihin osallistui Uudenkaupungin torilla perjantaina 39 tanssiparia.

Vanhojen tansseihin osallistui Uudenkaupungin torilla perjantaina 39 tanssiparia.

Saara Huovinen

Uutiset
Uusikaupunki
6.5.2022 16.00

Vanhat ilahduttivat pukuloistolla Ugin torilla

Saa­ra Huo­vi­nen

Uu­den­kau­pun­gin lu­ki­on toi­sen vuo­si­kurs­sin opis­ke­li­jat pää­si­vät per­jan­tai­na pyö­räh­te­le­mään van­ho­jen tans­sin mer­keis­sä. Päi­vää oli odo­tet­tu ja har­joi­tel­tu syk­sys­tä saak­ka.

Min­ni Ar­vo­sen pa­ri­na tans­si en­sim­mäis­tä vuot­ta lu­ki­o­ta käy­vä Hugo Pirp­pu, joka ku­vai­li päi­vää iha­nak­si.

– Mi­nua ei tar­vin­nut ol­len­kaan pu­hua ym­pä­ri osal­lis­tu­maan. Mei­tä on tääl­lä mu­ka­na kak­si yk­kö­sel­tä ja yk­si kol­mos­luo­kal­ta. Myös No­vi­das­ta tai­taa ol­la mu­ka­na joku, hän sa­noi.

Minni Arvonen ja Hugo Pirppo kuvailivat päivää ihanaksi.

Minni Arvonen ja Hugo Pirppo kuvailivat päivää ihanaksi.

Saara Huovinen

Min­ni Ar­vo­nen oli he­rän­nyt aa­mul­la jo puo­li kuu­den ai­kaan, ja is­tui sii­tä tun­nin ku­lut­tua jo kam­paa­jal­la. Tans­si­tun­nel­miin pää­si en­sim­mäi­sen ker­ran aa­mul­la, jol­loin tans­sit­tiin omal­la kou­lul­la.

– Me­nem­me tä­män jäl­keen Aqu­a­rik­seen syö­mään, ja meil­lä on vie­lä il­ta­tans­sit ja op­pi­lai­den omat kes­tit. Paik­kaa em­me pal­jas­ta, Pirp­pu hy­myi­li.

To­ril­le ke­rään­tyi run­sas­lu­kui­nen ylei­sö seu­raa­maan yh­teen­sä 39 pa­rin pyö­räh­te­lyä. Tans­se­ja oli oh­jel­mas­sa nel­jä.

.

Näköislehdet


Kesälehti

Kysely