JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
4.6.2021 10.20

Valtatien bussilinjoille uusi liikennöitsijä

Bus­si­lin­jo­jen 117–119 rei­teil­lä My­nä­mä­ki-Nou­si­ai­nen-Mas­ku-Tur­ku lii­ken­teen­har­joit­ta­ja vaih­tuu ke­sä­ai­ka­tau­lu­kau­den alus­ta. LS-Lii­ken­ne­lin­jat Oy voit­ti lii­ken­net­tä kos­ke­neen kil­pai­lu­tuk­sen. Lin­jas­to­ra­ken­ne ja ai­ka­tau­lut ovat pit­käl­ti sa­man­tyyp­pi­set kuin en­nen­kin, mut­ta lip­pu­tuot­tei­siin tu­lee muu­ta­mia muu­tok­sia.

Ker­ta­lip­pu­jen hin­nat ale­ne­vat ja kau­si­lip­pu mah­dol­lis­taa jat­ko- ja vaih­to­mat­kat Föli-alu­eel­la yh­del­lä tuot­teel­la ai­em­man kah­den kor­tin si­jas­ta.

Lin­jas­to­ra­ken­ne ja ai­ka­tau­lut ovat pää­o­sin sa­man­lai­set kuin en­nen­kin. Lin­ja 117 pal­ve­lee Mas­kua ja lin­jas­to 118 My­nä­mä­keä, Nou­si­ais­ta ja Mas­kun kes­kus­ta-alu­et­ta. Lin­jas­to 119 on ko­koo­ma­lin­ja, joka pal­ve­lee kaik­kia kol­mea kun­taa.

Ker­ta­lip­pu­jen hin­to­ja alen­ne­taan kaut­ta lin­jan 10 pro­sent­tia. Sään­nöl­li­ses­ti mat­kus­ta­vien asi­ak­kai­den kau­si­lip­pu muut­tuu. Uu­den kau­si­tuot­teen voi hank­kia joko mo­bii­li- tai kort­ti­ver­si­o­na ja se mah­dol­lis­taa sekä pe­rus­mat­kan et­tä Föli-alu­een jat­ko- ja vaih­to­mat­kat.

Bus­si­lin­jat kil­pai­lu­tet­tiin so­pi­mus­kau­del­le ke­vää­seen 2024 saak­ka. Han­kin­taan si­säl­tyi mah­dol­li­suus jat­kaa so­pi­mus­ta kol­men vuo­den op­ti­o­kau­del­la.

Lii­ken­teen han­kin­ta­kus­tan­nuk­sis­ta vas­taa­vat Ely-kes­kus, Mas­ku, Nou­si­ai­nen ja My­nä­mä­ki. Kun­nat sel­vit­tä­vät par­hail­laan mah­dol­lis­ta liit­ty­mis­tä Fö­liin. So­pi­mus­kau­si ei ra­joi­ta tai es­tä pää­tök­sen­te­koa asi­an suh­teen.

Näköislehdet


Kesälehti

Kysely