JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
4.2.2021 15.57

Vakka-opiston lasten ja nuorten harras­te­toi­mintaa avataan U-soten alueella

Jen­ni Ky­län­pää

Uu­den­kau­pun­gin ja yh­teis­toi­min­ta-alu­een yh­tei­nen ter­veys­lau­ta­kun­ta päät­ti tä­nään tors­tai­na, et­tä kun­tien va­paa-ajan ja har­ras­tus­toi­min­nan ti­lat py­sy­vät sul­jet­tui­na Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa, Veh­maal­la, Tai­vas­sa­los­sa, Kus­ta­vis­sa ja Py­hä­ran­nas­sa 3.3. as­ti.

Lii­kun­ta­ti­lo­jen käyt­tö mah­dol­lis­te­taan las­ten ja nuor­ten har­ras­tus­toi­min­nal­le edel­leen nou­dat­ta­en tur­va­oh­jei­ta.

Vak­ka-opis­ton jär­jes­tä­mät las­ten ja nuor­ten har­ras­tus­toi­min­nat mah­dol­lis­te­taan 8.2. al­ka­en ni­me­tyis­sä ti­lois­sa.

Bän­di­pa­jo­ja ja ki­ta­ra­o­pe­tus­ta saa jär­jes­tää Po­hi­tul­lin mu­siik­ki­luo­kas­sa, te­at­te­ri­tai­teen pe­ru­so­pe­tus­ta kult­tuu­ri­kes­kus Cru­sel­lis­sa, ku­va­tai­de­kou­lu­ja Po­hi­tul­lin ku­va­tai­de­luo­kas­sa ja ba­let­ti- ja tans­si­ryh­mät saa­vat ko­koon­tua Po­hi­tul­lin ryh­mä­lii­kun­ta­sa­lis­sa.

Har­ras­te­ryh­mien osal­ta on voi­mas­sa sa­mat tur­va­oh­jeet kuin las­ten lii­kun­ta­har­ras­tuk­sis­sa. Lau­ta­kun­ta huo­maut­taa myös, et­tä kult­tuu­riin liit­ty­vis­sä har­ras­tuk­sis­sa tu­lee huo­mi­oi­da ää­nen­käyt­töön ja lau­la­mi­seen liit­ty­vät ris­kit. Lau­la­mis­ta ei sal­li­ta ryh­mä­toi­min­ta­na.

Muun yh­teis­toi­min­ta-alu­een kun­nan ti­lois­sa ta­pah­tu­va Vak­ka-opis­ton las­ten ja nuor­ten har­ras­tus­toi­min­ta on mah­dol­lis­ta jär­jes­tää sa­moin tur­va­oh­jein.

Nuo­ri­so­ti­lois­sa si­sä­ti­lois­sa saa oleil­la edel­leen mak­si­mis­saan kym­me­nen hen­keä. Ul­ko­ti­lois­sa toi­min­taa voi­daan jär­jes­tää isom­mal­le ryh­mäl­le.

Nuo­ri­so­ti­lois­sa pi­tää nou­dat­taa myös uu­sia las­ten ja nuor­ten har­ras­tus­toi­min­taa kos­ke­via tur­va­oh­jei­ta.

Kir­jas­tot py­sy­vät sul­jet­tui­na ylei­söl­tä, mut­ta lai­naus­toi­min­ta var­mis­te­taan kir­jas­to­jen omien tur­va­oh­jei­den mu­kaan esi­mer­kik­si toi­mit­ta­mal­la asi­ak­kail­le yk­sit­täin en­nak­koon va­ra­tut ai­neis­tot.

Ter­vey­den ja hy­vin­voin­nin lai­tok­sen päi­vit­ty­nyt oh­je kah­den met­rin tur­va­e­täi­syy­des­tä tu­lee huo­mi­oi­da kai­kes­sa toi­min­nas­sa.

Näköislehdet

Kysely