JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
30.8.2023 9.55

Uusi Syysliikkuja-kampanja starttaa

Lou­nais-Suo­men Lii­kun­ta ja Ur­hei­lu -yh­dis­tyk­sen Liik­ku­en läpi vuo­den -kam­pan­ja­ko­ko­nai­suus päät­tyy syys­kuun alus­sa start­taa­val­la uu­del­la Syys­liik­ku­ja-kam­pan­jal­la.

– Tut­tui­hin Tal­vi­liik­ku­ja- ja Haas­te­pyö­räi­ly-kam­pan­joi­hin saim­me erit­täin hy­vin osal­lis­tu­jia, jo­ten us­kom­me, et­tä myös uu­si Syys­liik­ku­ja-kam­pan­ja kan­nus­taa liik­ku­maan uu­sien lii­kun­ta­la­jien pa­ris­sa, Lii­kUn ter­veys­lii­kun­nan ke­hit­tä­jä Juha Kos­ke­lo sa­noo.

Tie­to­jen ke­rää­jä­nä toi­mii il­mai­nen Liik­ku­en läpi vuo­den -mo­bii­li­so­vel­lus, joka toi­mii äly­pu­he­li­mes­sa, tab­le­tis­sa ja tie­to­ko­neel­la. So­vel­lus ke­rää ja tal­len­taa hen­ki­lön omat suo­ri­tuk­set ja lä­het­tää mer­ka­tut ki­lo­met­rit suo­raan kam­pan­jan net­ti­si­vul­le kun­ta­ran­kin­giin, jos­ta nä­kee kun­ta­ki­san eri sar­jo­jen suo­ri­tus­mää­rät re­aa­li­a­jas­sa.

Mo­bii­li­so­vel­luk­sen voi la­da­ta il­mai­sek­si Goog­le Play- tai App Store -mo­bii­li­kau­pois­ta. Se löy­tyy myös net­ti­ver­si­o­na osoit­tees­ta https://liik­ku­en.fi/liik­ku­en-lapi-vuo­den.

Syys­liik­ku­ja-kam­pan­ja kes­tää syys­kuun alus­ta mar­ras­kuun lop­puun. Kir­jauk­sia voi teh­dä syk­syn lii­kun­ta­la­jeis­ta: fris­bee­golf, kä­ve­ly, sau­va­kä­ve­ly, juok­su, pyö­räi­ly, maas­to­pyö­räi­ly, me­lon­ta, ret­kei­ly, rul­la­hiih­to ja -luis­te­lu, uin­ti, suun­nis­tus ja so­vel­ta­va lii­kun­ta.

Kun­ta­ki­sas­sa on kol­me sar­jaa: al­le 5000 asuk­kaan sekä al­le ja yli 10 000 asuk­kaan sar­jat. Pää­sään­töi­ses­ti kir­jauk­set teh­dään mo­bii­li- tai net­ti­kir­jauk­si­na, mut­ta osas­sa kun­nis­sa on käy­tös­sä lii­kun­ta­kort­ti, joka toi­mii vaih­to­eh­to­na, jos mo­bii­li­so­vel­luk­sen ko­kee haas­teel­li­se­na.

Syys­liik­ku­ja-kam­pan­ja jär­jes­te­tään yh­teis­työs­sä Lii­kUn ja kam­pan­jaan osal­lis­tu­vien kun­tien lii­kun­ta­toi­mien kans­sa. Lii­kU ja kun­nat ar­po­vat kaik­kien osal­lis­tu­jien kes­ken pal­kin­to­ja, jois­ta il­moi­te­taan voit­ta­jil­le erik­seen.

Tar­kem­mat kam­pan­jan tie­dot sekä mo­bii­li- ja net­ti­kir­jau­soh­jeet löy­ty­vät osoit­tees­sa www.lii­ku.fi/syys­liik­ku­ja.

Näköislehdet

Kysely