JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Wahlbergin museotalon pihapiirissä sijaitseva lasten leikkipaikka on museokävijöiden suuressa suosiossa.

Wahlbergin museotalon pihapiirissä sijaitseva lasten leikkipaikka on museokävijöiden suuressa suosiossa.

Uudenkaupungin museopalvelut

Uutiset
Uusikaupunki
18.6.2024 13.30

Uudenkaupungin museon kesä hyvässä vauhdissa

Ju­han­nus­vii­kos­ta läh­tien Uu­den­kau­pun­gin mu­se­on kes­kus­ta-alu­een mu­se­o­koh­teet ovat kaik­ki avoin­na. Wahl­ber­gin mu­se­o­ta­lon li­säk­si oven­sa ovat avan­neet Luot­si­mu­seo ja Me­ri­mie­hen­ko­ti­mu­seo.

Wahl­ber­gin mu­se­o­ta­los­sa on pe­rus­näyt­te­lyn li­säk­si esil­lä näyt­te­ly sa­ta­vuo­ti­aas­ta Tur­ku-Uu­si­kau­pun­ki -rau­ta­ties­tä. Myös pi­ha­pii­rin suu­ta­rin­vers­tas ja suo­sit­tu las­ten leik­ki­paik­ka ovat avau­tu­neet ke­säk­si. Ke­sä­ai­ka­na Wahl­ber­gin mu­se­o­ta­los­sa jär­jes­te­tään noin puo­len tun­nin ke­sä­o­pas­tuk­sia ai­na tiis­tai­sin ja tors­tai­sin. Tänä ke­sä­nä jär­jes­te­tään myös ly­hyi­tä tai­de­o­pas­tuk­sia Wahl­ber­gin mu­se­o­ta­los­sa. Mu­se­on­joh­ta­ja Mari Ja­la­va pi­tää uu­si­kau­pun­ki­lai­sia tai­tei­li­joi­ta mu­se­os­sa -ai­hei­sen opas­tuk­sen per­jan­tai­na 28.6. ja kes­ki­viik­ko­na 3.7. Noin puo­len tun­nin kier­rok­sen ai­ka­na kuul­laan ja näh­dään ai­na­kin vii­den uu­si­kau­pun­ki­lais­taus­tai­sen ku­va­tai­tei­li­jan elä­mäs­tä ja tuo­tan­nos­ta.

Luot­si­mu­seo ja Me­ri­mie­hen­ko­ti­mu­seo ovat 11.8. saak­ka avoin­na ju­han­nus­ta lu­kuun ot­ta­mat­ta joka päi­vä. Näi­hin mu­se­oi­hin on va­paa si­sään­pää­sy. Ka­lan­nin ko­ti­seu­tu­mu­se­ol­la vie­te­tään ko­ti­seu­tu­juh­la Ka­lan­ti-päi­vää sun­nun­tai­na 28.7.

Näköislehdet


Kesälehti

Kysely