JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
24.3.2021 10.40

U-soten alueella yläkou­lu­laisten etäopetus jatkuu - maskisuositus laajenee

Uu­den­kau­pun­gin yh­teis­toi­min­ta-alu­eel­la ko­ro­na­e­pi­de­mi­a­ti­lan­ne on edel­leen vai­kea, ei­kä kaik­kien tar­tun­to­jen al­ku­pe­rää pys­ty­tä jäl­jit­tä­mään, tie­dot­taa U-sote.

Voi­mas­sa ole­vien ra­joi­tus­ten ja tur­va­oh­jei­den täy­si­mää­räi­nen nou­dat­ta­mi­nen on en­si­ar­voi­sen tär­ke­ää.

Ylä­kou­lu­jen ja lu­ki­on etä­o­pe­tus­ta jat­ke­taan myös myös U-so­ten alu­eel­la pää­si­äi­sen yli.

Uu­den­kau­pun­gin lu­ki­os­sa lä­hi­o­pe­tuk­seen pa­la­taan por­ras­te­tus­ti 6.4. al­ka­en.

Uu­den­kau­pun­gin ja yh­teis­toi­min­ta-alu­een kun­tien yh­tei­nen ter­veys­lau­ta­kun­ta päät­ti tiis­tai­na, et­tä ylä­kou­luis­sa lä­hi­o­pe­tuk­seen pa­la­taan 12.4. al­ka­en.

Kas­vo­mas­ki­suo­si­tus­ta on pää­tet­ty laa­jen­taa niin, et­tä se kos­kee kaik­kia pe­ru­so­pe­tuk­sen vuo­si­luok­kia. Ai­kai­sem­min kas­vo­mas­kit ovat ol­leet käy­tös­sä pää­o­sin nel­jän­nel­tä luo­kal­ta läh­tien.

Mas­ki­suo­si­tus­ta laa­jen­ta­mal­la py­ri­tään vält­tä­mään jouk­ko­al­tis­tu­mi­set kou­luis­sa ja tur­vaa­maan kou­lu­jen lä­hi­o­pe­tuk­sen. Mas­ki­suo­si­tus on voi­mas­sa myös kou­lu­kul­je­tus­ten ai­ka­na.

Jul­ki­set va­paa-ajan ja har­ras­tus­toi­min­nan ti­lat py­sy­vät sul­jet­tui­na 26.4. as­ti koko U-so­ten alu­eel­la. Las­ten har­ras­tus­toi­min­taan tar­koi­tet­tu­jen ti­lo­jen ja nuo­ri­so­ti­lo­jen sul­kua jat­ke­taan alu­eel­li­sen suo­si­tuk­sen mu­kai­ses­ti 11.4. saak­ka.

Al­le 12-vuo­ti­ai­den las­ten har­ras­tus­toi­min­ta kau­pun­gin lii­kun­ta­ti­lois­sa voi jat­kua ko­ro­na­va­ro­toi­met huo­mi­oi­den.

Ul­ko­lii­kun­ta­pai­kat ovat avoin­na oma­toi­mis­ta liik­ku­mis­ta var­ten, mut­ta ryh­mä­muo­toi­nen har­ras­ta­mi­nen ul­ko­ti­lois­sa ei ole edel­leen­kään mah­dol­lis­ta.

Jut­tua tar­ken­net­tu kel­lo 13.56 mas­ki­suo­si­tuk­sen osal­ta.

Näköislehdet

Kysely