JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
12.1.2022 10.32

U-sote rokottaa 5–11-vuotiaita ilman ajanvarausta

Uu­den­kau­pun­gin yh­teis­toi­min­ta-alue U-sote jär­jes­tää 5–11-vuo­ti­ail­le lap­sil­le ko­ro­na­ro­ko­tus­päi­vän, jo­hon ei tar­vit­se va­ra­ta ai­kaa. Lap­sia ro­ko­te­taan lau­an­tai­na 15.1. klo 10–14 avo­sai­raan­huol­lon ti­lois­sa Uu­den­kau­pun­gin pää­ter­vey­sa­se­mal­la (Mör­nen­ka­tu 3). Kul­ku ti­loi­hin ta­pah­tuu pää­o­ven kaut­ta.

5–11-vuo­ti­ail­le lap­sil­le tar­jo­taan Bi­on­tech-Pfi­ze­rin Co­mir­na­ty-ro­ko­tet­ta. Ro­ko­tuk­seen saa­pu­val­la lap­sel­la tu­lee ol­la mu­ka­naan Kela-kort­ti tai muu hen­ki­löl­li­syys­to­dis­tus. Käyn­nin yh­tey­des­sä an­ne­taan ai­ka 2. ro­ko­tu­san­nok­seen.

Ko­ro­na­ro­ko­tuk­seen tar­vi­taan kaik­kien huol­ta­jien kir­jal­li­nen suos­tu­mus. Huol­ta­ja voi täyt­tää suos­tu­mus­lo­mak­keen ja tuo­da sen mu­ka­naan ro­ko­tuk­sel­le. Lo­ma­ke löy­tyy THL:n net­ti­si­vuil­ta, kau­pun­gin net­ti­si­vuil­ta tai sen voi nou­taa mak­sut­ta Pal­ve­lu­pis­te Uu­den­kau­pun­gin Pas­sa­ris­ta.

Ro­ko­tuk­seen voi men­nä vain ter­vee­nä. Sin­ne ei voi men­nä, jos on mää­rät­ty tar­tun­ta­tau­ti­lain mu­kai­seen ka­ran­tee­niin tai eris­tyk­seen.

Uu­den­kau­pun­gin pää­ter­vey­sa­se­man osoi­te on muut­tu­nut vuo­den alus­ta. Uu­si osoi­te on Mör­nen­ka­tu 3. Pu­he­li­men kart­ta­oh­jel­mat ei­vät vält­tä­mät­tä löy­dä uut­ta osoi­tet­ta, jol­loin oh­jel­maan kan­nat­taa syöt­tää van­ha osoi­te Väls­kä­rin­tie 2.

Näköislehdet

Kysely