JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
12.5.2021 14.30

Ugissa toistaiseksi rauhallinen koronatilanne - rajoituksista on silti pidettävä kiinni

Epi­de­mi­a­ti­lan­ne on Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa jat­ku­nut tois­tai­sek­si rau­hal­li­se­na. Maa­kun­nan ta­sol­la ti­lan­ne on toi­sen­lai­nen.

– Ei ole mi­tään syy­tä huo­kais­ta hel­po­tuk­ses­ta. Epi­de­mi­an hil­lit­se­mi­sek­si an­ne­tuis­ta suo­si­tuk­sis­ta ja ra­joi­tuk­sis­ta tu­lee pi­tää edel­leen tiu­kas­ti kiin­ni, to­te­aa so­si­aa­li- ja ter­veys­joh­ta­ja Sari Ran­ta­nen.

Epi­de­mi­a­ti­lan­teen vuok­si las­ten ja nuor­ten kil­pai­lu- ja ot­te­lu­toi­min­nan aloi­tus jou­du­taan siir­tä­mään Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa kah­del­la vii­kol­la eteen­päin. Ot­te­lu­toi­min­ta on mah­dol­lis­ta ai­kai­sin­taan 26.5. al­ka­en. Oman jouk­ku­een si­säl­lä voi­daan kui­ten­kin edel­leen pe­la­ta ja har­joi­tel­la.

Alu­e­hal­lin­to­vi­ras­ton lin­jauk­sen mu­kaan sisä- ja ul­ko­ti­lois­sa jär­jes­tet­tä­viin ylei­sö­ti­lai­suuk­siin voi 15.5. al­ka­en osal­lis­tua ker­ral­laan kor­kein­taan kym­me­nen hen­ki­löä. Hen­ki­lö­mää­rä­ra­joi­tus nos­te­taan kuu­des­ta kym­me­neen myös kau­pun­gin si­sä­lii­kun­ta­sa­leis­sa, ui­ma­hal­lis­sa, kult­tuu­ri­kes­kus Cru­sel­lis­sa, mu­se­os­sa, nuo­ri­so­ta­loil­la, de­mo­ti­las­sa, kier­rä­tys­kes­kuk­ses­sa sekä mu­siik­ki­o­pis­tos­sa ja kan­sa­lai­so­pis­tos­sa.

Kun­to­sa­leil­la jat­ke­taan kuu­den hen­ki­lön ra­joi­tuk­sel­la, jot­ta har­joit­te­lu voi­daan to­teut­taa tur­val­li­ses­ti.

Yli 55-vuo­ti­ai­den sekä ris­ki­ryh­mien 1 ja 2 ko­ro­na­ro­ko­tuk­set ovat U-so­ten alu­eel­la käyn­nis­sä. Ro­ko­tu­sa­jat vii­kol­le 20 avau­tu­vat va­rat­ta­vik­si huo­men­na kes­ki­viik­ko­na 12.5. klo 14. Ro­ko­tu­sai­ka suo­si­tel­laan va­raa­maan säh­köi­ses­sä ajan­va­raus­pal­ve­lus­sa.

En­sim­mäi­set ko­ro­na­ro­ko­tuk­set an­ne­taan Ro­kot­ta­mos­sa (Väls­kä­rin­tie 2A).

Te­hos­te­ro­ko­tuk­set (ro­kot­teen toi­nen an­nos) an­ne­taan jat­kos­sa ai­na siel­lä, mis­sä en­sim­mäi­nen ro­ko­te on an­net­tu. Mi­kä­li en­sim­mäi­nen ro­ko­te on an­net­tu 10.5. men­nes­sä Ter­veys­tiel­lä, an­ne­taan siel­lä myös toi­nen ro­ko­te.

Te­hos­te­ro­ko­te an­ne­taan noin 12 vii­kon ku­lut­tua en­sim­mäi­ses­tä ro­kot­tees­ta. Ro­ko­tu­sai­ka an­ne­taan en­sim­mäi­sen ro­ko­tuk­sen yh­tey­des­sä ja ajan vaih­ta­mi­nen on sal­lit­tua vain pa­kot­ta­vis­ta syis­tä.

Näköislehdet

Kysely