JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Stubb voittaa luvuin 60 ja 40 prosenttia, ennustivat taivassalolaiset Esa Hemmilä ja Kyllikki Wittfooth.

Stubb voittaa luvuin 60 ja 40 prosenttia, ennustivat taivassalolaiset Esa Hemmilä ja Kyllikki Wittfooth.

Saara Huovinen

Uutiset
Taivassalo
11.2.2024 20.00

"Tosi helppo valinta"

Saa­ra Huo­vi­nen

Esa Hem­mi­lä ja Kyl­lik­ki Wit­t­footh ää­nes­ti­vät sun­nun­tai­na Tai­vas­sa­los­sa.

– Va­lin­ta oli tosi help­po. Sa­maa ää­nes­tim­me kuin en­sim­mäi­sel­lä kier­rok­sel­la­kin, Wit­t­footh ker­too.

Pre­si­den­tin on pa­ris­kun­nan mie­les­tä tär­ke­ää ol­la luo­tet­ta­va, ja vah­va ul­ko­po­li­tii­kan osaa­ja. Rau­ha­na­si­oil­la ja tur­val­li­suu­del­la oli tär­keä pai­no­ar­von­sa näis­sä vaa­leis­sa. Sil­lä­kin on mer­ki­tys­tä, mi­ten Suo­mea maa­il­mal­la edus­taa.

– Ei­kö­hän se Stubb voi­ta. Vii­mei­sim­mät mie­li­pi­de­mit­tauk­set en­nus­ti­vat tu­lok­sek­si 54 ja 46 pro­sent­tia, mut­ta kyl­lä siel­tä sel­lai­set 60 ja 40 pro­sent­tia tu­lee, Hem­mi­lä heit­tää.

Hem­mi­lä ja Wit­t­footh ker­to­vat ää­nes­tä­vän­sä ai­na, ja ai­na vaa­li­päi­vä­nä.

– Se on vel­vol­li­suus, Wit­t­footh sa­noo.

– Vaa­li­päi­vä­nä ää­nes­tä­mi­nen on pe­rin­ne, joka on van­hem­mil­ta tul­lut. Ää­nes­tä­mi­nen on tär­ke­ää, jos ha­lu­aa jo­tain vai­kut­taa, ja sit­ten ei tar­vit­se na­ris­ta jäl­keen­päin, Hem­mi­lä sa­noo.

Näköislehdet

Kysely