JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Masku
17.1.2023 10.45

Tammialhontie ei saa hidastetta Maskussa

Vesa Pent­ti­lä

Tam­mi­al­hon­tien Mas­kun Hu­mik­ka­laan ei ra­ken­ne­ta uut­ta lii­ken­ne­hi­das­tet­ta. Tek­ni­sen lau­ta­kun­nan mu­kaan pe­rus­tei­ta uu­den ra­ken­teel­li­sen hi­das­teen asen­ta­mi­seen ei ole.

Tam­mi­al­hon­tien lii­ken­ne­hi­das­tees­ta on teh­ty kun­ta­lai­sa­loi­te, jon­ka mu­kaan run­saan ki­lo­met­rin pi­tui­sel­la suo­ral­la ajo­no­peu­det ovat jopa 90 ki­lo­met­rin tun­nis­sa. Tiel­lä on 30 ki­lo­met­rin tun­ti­no­peus­ra­joi­tus.

– On vain ajan ky­sy­mys, kos­ka ta­pah­tuu hen­gen­me­ne­tyk­siä tai va­ka­via louk­kaan­tu­mi­sia. Tä­män­het­ki­nen ajo­hi­das­tin on tien pääs­sä tar­han koh­dal­la. Se ei au­ta pit­kän suo­ran no­peuk­siin, aloit­tees­sa to­de­taan.

Tam­mi­al­hon­tiel­lä on jo ai­em­min asen­net­tu hi­das­te Tam­me­nah­jon kou­lun ja päi­vä­ko­din koh­dal­le. Tien vie­res­sä kul­kee ke­vy­en lii­ken­teen väy­lä.

Näköislehdet

Kysely