JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Taivassalo
24.10.2024 8.48

Taivassalon veden­keit­to­ke­hotus jatkuu yli viikonlopun

Tai­vas­sa­los­sa on an­net­tu käyt­tö­ve­den keit­to­ke­ho­tus va­ro­toi­men­pi­tee­nä kun­nan alu­eel­la. Ke­ho­tus al­koi kes­ki­viik­ko­na ja jat­kuu vii­kon­lo­pun yli.

Maa­nan­tai­na 21.10. ote­tuis­sa ve­si­näyt­teis­sä on ha­vait­tu ve­den laa­dun heik­ke­ne­mis­tä. Tä­män vuok­si Tai­vas­sa­lon Vesi Oy ke­hot­taa asi­ak­kai­taan va­ro­toi­men­pi­tee­nä keit­tä­mään käyt­tä­män­sä ta­lous­ve­den koko kun­nan alu­eel­la.

Ve­si­joh­to­ver­kos­tos­ta on löy­ty­nyt pie­niä mää­riä en­te­ro­kok­ki-bak­tee­ria. En­te­ro­kok­ki on suo­lis­to­pe­räi­nen bak­tee­ri ja se voi ai­heut­taa ruo­ka­myr­ky­tyk­sen kal­tai­sia oi­rei­ta, ku­ten pa­hoin­voin­tia ja ri­pu­lia.

Ve­den kloo­raus­ta on li­sät­ty ja ve­si­joh­to­ver­kos­ton huuh­te­lu­työt ovat käyn­nis­sä.

Kes­ki­viik­ko­na ve­si­joh­to­ver­kos­tos­ta otet­tiin uu­sia näyt­tei­tä ja nii­den tut­ki­mus­tu­lok­set val­mis­tu­vat vii­meis­tään per­jan­tai­na.

Tai­vas­sa­lon Vesi Oy tie­dot­taa asi­as­ta seu­raa­van ker­ran per­jan­tai­na il­ta­päi­väl­lä.

24.10. klo 14.05 päi­vi­tet­ty jut­tuun ke­ho­tuk­sen jat­ku­mi­nen yli vii­kon­lo­pun.

Näköislehdet

Kysely