JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Taivassalo
8.3.2022 11.01

Taivassalo tukee Ukrainaa

Tai­vas­sa­lon kun­ta osal­lis­tuu Uk­rai­nan so­dan hu­ma­ni­tää­ri­seen apuun 2000 eu­rol­la. Pää­tök­sen avus­ta on teh­nyt kun­nan­joh­ta­ja vi­ran­hal­ti­ja­pää­tök­se­nä.

Pe­rus­te­luis­sa to­de­taan, et­tä kun ote­taan huo­mi­oon poik­keuk­sel­li­nen konf­lik­ti Eu­roo­pas­sa ja sen laa­jat vai­ku­tuk­set myös Suo­meen, on pe­rus­tel­tua osoit­taa tu­kea konf­lik­tin uh­reil­le ja an­taa apua so­dan vai­ku­tus­ten lie­ven­tä­mi­seen ja näin aut­taa omal­ta osal­tam­me hä­dä­na­lai­sia.

Tai­vas­sa­los­sa on pal­jon uk­rai­naa äi­din­kie­le­nään pu­hu­vaa ja use­at kun­ta­lai­set ovat jo tu­ke­neet uk­rai­na­lai­sia lah­joi­tuk­sin.

Näköislehdet


Kesälehti

Kysely