JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Tarvaisten kouluun suunniteltu saneeraus ei täytä opetustoiminnan laadullisia kriteereitä, toteaa kasvatus- ja sivistyslautakunta.

Tarvaisten kouluun suunniteltu saneeraus ei täytä opetustoiminnan laadullisia kriteereitä, toteaa kasvatus- ja sivistyslautakunta.

Arkisto / Sari Honkasalo

Uutiset
Mynämäki
29.9.2021 18.00

Sivis­tys­lau­ta­kunta ei kannata Tarvaisten koulun saneerausta – Pyydetään lisäselvitys uudis­ra­ken­ta­mi­sesta tai moduu­li­kou­lusta

My­nä­mä­en kas­va­tus- ja si­vis­tys­lau­ta­kun­ta kä­sit­te­li syys­kuun ko­kouk­ses­saan Tar­vais­ten ki­vi­kou­lun kor­jaus­suun­ni­tel­maa, ja pää­tyi sii­hen lop­pu­tu­lok­seen, et­tä suun­ni­tel­tu sa­nee­raus ei täy­tä ope­tus­toi­min­nal­le ase­tet­tu­ja laa­dul­li­sia kri­tee­rei­tä, ei­kä sa­nee­raus­suun­nit­te­lua lau­ta­kun­nan mie­les­tä näin ol­len ole jär­ke­vää jat­kaa.

Tämä artikkeli on sinulle tilaajamme

Pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään





Unohtuiko salasana?

Näköislehdet

Kysely