JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
8.7.2021 15.10

Sinile­vä­ti­lanne viime viikon kaltainen

Me­ri­a­lu­eil­la si­ni­le­vää on ha­vait­tu eni­ten vä­li­saa­ris­tos­sa. Ke­mi­ön­saa­ren ete­läi­sel­lä me­ri­a­lu­eel­la on myös ha­vait­tu pai­koin run­saas­ti si­ni­le­vää. Si­sä­ve­si­a­lu­eil­la ti­lan­ne on py­sy­nyt rau­hal­li­se­na.

Sel­kä­me­rel­lä, Py­hä­ran­nan edus­tal­la si­ni­le­vää on ha­vait­tu vii­me viik­ko­jen ta­paan. Paik­ka pai­koin tuu­li­nen sää on se­koit­ta­nut ve­siä, jol­loin si­ni­le­vä on saat­ta­nut ol­la se­koit­tu­nee­na ve­des­sä.

Si­sä­ve­si­a­lu­eil­la ti­lan­ne on py­sy­nyt rau­hal­li­se­na. Vaik­ka jär­vet ovat poik­keuk­sel­li­sen läm­pi­miä, ku­lu­val­la vii­kol­la si­ni­le­vää ei juu­ri­kaan ha­vait­tu Ely-kes­kuk­sen ja Ro­ta­rien va­ki­o­seu­ran­ta­pai­koil­la.

Va­ki­o­ha­vain­to­paik­ko­jen li­säk­si Var­si­nais-Suo­men Ely-kes­kus ot­taa vas­taan le­vä­ha­vain­to­ja Var­si­nais-Suo­mes­ta ja Sa­ta­kun­nas­ta. Ha­vain­not voi il­moit­taa nu­me­roon 0295 022 530.

Eri­tyi­sen run­sais­ta tai poik­keuk­sel­li­sis­ta le­vä­ha­vain­nois­ta on mah­dol­lis­ta lä­het­tää myös näy­te ana­ly­soi­ta­vak­si. Le­vä­näyt­teen lä­het­tä­mi­ses­tä tu­lee en­sin so­pia Ely-kes­kuk­sen kans­sa soit­ta­mal­la nu­me­roon 0295 022 530.

Näköislehdet


Kesälehti

Kysely