JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
19.10.2024 11.50

Potilas­tie­to­jär­jes­telmä vaihtuu Maskussa, Mynämäessä ja Nousiaisissa marraskuussa

Mas­kun, My­nä­mä­en, Nou­si­ais­ten ja Lai­ti­lan sote-kes­kuk­sis­sa ote­taan käyt­töön Var­han yh­tei­nen po­ti­las­tie­to­jär­jes­tel­mä 1.11.

Muu­tos hi­das­taa toi­min­taa ti­la­päi­ses­ti loka-mar­ras­kuun ai­ka­na ja kii­reet­tö­män hoi­don saa­ta­vuus on het­kel­li­ses­ti nor­maa­lia huo­nom­pi.

Kii­reet­tö­mis­sä asi­ois­sa kan­nat­taa ot­taa en­si­si­jai­ses­ti yh­teyt­tä pu­he­li­mit­se. Jätä asi­as­ta vain yk­si soit­to­pyyn­tö ja odo­ta rau­has­sa ta­kai­sin­soit­toa. Var­ha suo­sit­te­lee, et­tä kii­reet­tö­mät asi­at hoi­det­tai­siin vas­ta mar­ras­kuun jäl­keen, jos mah­dol­lis­ta.

Re­sep­tit kan­nat­taa uu­sia hy­vis­sä ajoin en­nen po­ti­las­tie­to­jär­jes­tel­män vaih­tu­mis­ta. La­bo­ra­to­ri­o­tu­los­ten ja rönt­gen­ku­vien vas­tauk­set ovat myös näh­tä­vis­sä Oma­kan­nas­sa.

Ke­mi­ön­saa­ri ja Uu­den­kau­pun­gin alue ovat jo siir­ty­neet uu­den jär­jes­tel­män käyt­töön. Var­han alu­eel­la yh­den po­ti­las­tie­to­jär­jes­tel­män on ta­voit­tee­na ol­la käy­tös­sä en­si vuo­den ai­ka­na.

Asi­a­kas- ja po­ti­las­tie­to­jär­jes­tel­mien yh­te­näis­tä­mi­sel­lä hel­po­te­taan tie­don­kul­kua ja työn te­ke­mis­tä Var­han alu­een sote-pal­ve­luis­sa.

Näköislehdet

Kysely