JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Uusikaupunki
26.2.2024 11.14

Pikkukokit kokkailivat Lokalahden Paanulassa

Lo­ka­lah­den Mar­tat jär­jes­ti­vät Seu­ra­kun­ta­ko­ti Paa­nu­las­sa hiih­to­lo­ma­vii­kol­la Pik­ku­ko­kit keit­ti­ös­sä -kok­kaus­päi­vän. Ul­ko­na sa­toi vet­tä ja rän­tää, eli sää oli kok­kaus­päi­väl­le suo­si­ol­li­nen.

Oh­jaa­ji­na Mar­tois­ta oli­vat Ei­ja Toi­vo­nen, Lee­na Ke­to­la, Ire­ne Leh­to­nen ja Lii­sa Heik­ki­lä. Kurs­si­lai­set oli­vat tyy­ty­väi­siä päi­vän an­tiin ja ruo­ka oli hei­dän mie­les­tään mais­tu­vam­paa kuin kou­lu­ruo­ka. Kok­kaus­päi­vään osal­lis­tu­neet oli­vat sitä miel­tä, et­tä Mart­to­jen pi­täi­si tul­la lait­ta­maan kou­lu­ruo­ka­kin.

Kurs­si aloi­tet­tiin ni­mi­lap­pu­jen ja­ka­mi­sel­la ja näin tul­tiin tu­tuk­si mo­lem­min puo­lin.

Kurs­sil­la teh­tiin pe­ru­na­muu­sia ja kah­den­lais­ta tuo­re­sa­laat­tia ja li­säk­si pais­tet­tiin pih­vit. Kok­kaus­päi­vä­nä myös lei­vot­tiin säm­py­löi­tä, pit­si­kau­ra­lei­piä ja jäl­ki­ruu­ak­si teh­tiin he­del­mä­sa­laat­tia ker­ma­vaah­dol­la.

Näköislehdet


Kesälehti

Kysely