JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
9.2.2021 8.50

Pankin lakipalvelut laajenevat Taivassalossa ja Lokalahdella

Lo­ka­lah­den Osuus­pank­ki ja Tai­vas­sa­lon Osuus­pank­ki yh­dis­ty­vät Lou­nais­ran­ni­kon Osuus­pank­kiin maa­lis­kuun vii­mei­se­nä päi­vä­nä.

Yh­dis­ty­mi­sen myö­tä Lo­ka­lah­den ja Tai­vas­sa­lon asi­ak­kail­la on mah­dol­li­suus ai­kai­sem­paa mo­ni­puo­li­sem­piin pan­kin asi­an­tun­ti­ja­pal­ve­lui­hin.

– Jo nyt asi­ak­kail­lam­me on mah­dol­li­suus käyt­tää Lou­nais­ran­ni­kon Osuus­pan­kin la­ki­pal­ve­lui­ta, ker­too Lo­ka­lah­den Osuus­pan­kin toi­mi­tus­joh­ta­ja Mar­jo Lin­na­kos­ki.

Pank­ki­la­ki­mies Me­ri­ke Ke­mi­läi­nen on sään­nöl­li­ses­ti pai­kal­la Lo­ka­lah­del­la ja pank­ki­la­ki­mies Mai­ja Hal­ko­saa­ri-Mäki Tai­vas­sa­los­sa ja heil­le voi va­ra­ta ajan ta­paa­mi­seen pu­he­li­mit­se tai pii­pah­ta­mal­la kont­to­ril­la.

– On hie­noa, et­tä la­ki­pal­ve­lui­den ää­reen on help­po pääs­tä, ei­kä tar­vit­se läh­teä edes pois omal­ta ky­läl­tä, to­te­aa Tai­vas­sa­lon Osuus­pan­kin toi­mi­tus­joh­ta­ja Jou­ni Tam­me­lin.

Pank­ki­la­ki­mie­het hoi­ta­vat rii­dat­to­mia la­ki­a­si­oi­ta ja laa­ti­vat esi­mer­kik­si edun­val­von­ta­val­ta­kir­jo­ja, tes­ta­ment­te­ja, kaup­pa­kir­jo­ja sekä lah­ja­kir­jo­ja. Li­säk­si pe­run­kir­joi­tuk­set ja pe­rin­nön­ja­ot hoi­tu­vat alus­ta lop­puun.

Näköislehdet


Kesälehti

Kysely