JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
6.4.2021 9.55

OP avoinna Vehmaalla kahtena päivänä – Merimaskun konttori suljetaan

OP Tu­run Seu­tu so­peut­taa ke­vään ai­ka­na pal­ve­lu­ver­kos­to­aan vas­taa­maan asi­a­kas­käyt­täy­ty­mi­sen ja pal­ve­lu­ky­syn­nän muu­tos­ta. Pal­ve­lu­pis­teis­sä asi­oin­ti on vä­hen­ty­nyt edel­leen, kun pank­ki­a­si­oi­den hoi­ta­mi­nen on siir­ty­nyt säh­köi­siin ka­na­viin.

Veh­maan pal­ve­lu­pis­te on 7.6. al­ka­en avoin­na maa­nan­tai­sin ja per­jan­tai­sin. Kas­sa­pal­ve­lut ovat avoin­na muu­ta­man tun­nin aa­mu­päi­väl­lä.

OP Tu­run Seu­dun Me­ri­mas­kun pal­ve­lu­pis­te sul­je­taan ja sen pal­ve­lut yh­dis­te­tään Naan­ta­lin pal­ve­lu­pis­tee­seen tou­ko­kuun lop­puun men­nes­sä. Me­ri­mas­kun pal­ve­lu­pis­te pal­ve­lee kes­ki­viik­koi­sin vie­lä 26.5. saak­ka.

Pal­ve­lu­pis­tees­sä asi­oin­nin si­jaan neu­vot­te­lu­ja käy­dään yhä use­am­min pu­he­lin- ja verk­ko­neu­vot­te­lu­na. Ko­ro­na­pan­de­mi­an vai­ku­tuk­ses­ta myös kä­tei­sen käyt­tö ja kas­sa­pal­ve­lui­den tar­ve on en­ti­ses­tään vä­hen­ty­nyt kort­ti- ja mo­bii­li­mak­sa­mi­sen sekä säh­köis­ten asi­oin­ti­ta­po­jen yleis­ty­mi­sen myö­tä.

– Me­ri­mas­kun pal­ve­lu­pis­teen sul­ke­mi­nen on var­mas­ti mer­ki­tyk­sel­li­nen asia me­ri­mas­ku­lai­sil­le, mut­ta toi­vot­ta­vas­ti 8 ki­lo­met­rin pääs­sä ole­va Naan­ta­lin pal­ve­lu­pis­te vas­taa useim­pien asi­ak­kai­den asi­oin­ti­tar­pei­siin su­ju­vien etä­ka­na­vien li­säk­si, poh­tii lii­ke­toi­min­ta­joh­ta­ja Pet­ri Lei­no.

Me­ri­mas­kun pal­ve­lu­pis­teen toi­mi­hen­ki­löt jat­ka­vat työ­tään OP Tu­run Seu­dun muis­sa pal­ve­lu­pis­teis­sä.

Naan­ta­lin toi­mi­paik­ka on avoin­na tiis­tai­sin, tors­tai­sin ja per­jan­tai­sin.

Asi­ak­kai­ta pal­vel­laan jat­kos­sa­kin kai­kis­sa OP Tu­run Seu­dun pal­ve­lu­pis­teis­sä ajan­va­rauk­sel­la kel­lo 8–20 kun­kin pal­ve­lu­pis­teen au­ki­o­lo­päi­vi­nä.

Muu­tok­sil­la ei ole vai­ku­tus­ta pan­kin hen­ki­lös­tön mää­rään.

Näköislehdet


Kesälehti

Kysely