JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
28.3.2022 11.18

Neljänsiä korona­ro­kot­teita annetaan 80 vuotta täyttäneille U-sotessa ja Naantalissa

Uu­den­kau­pun­gin yh­teis­toi­min­ta-alue aloit­taa nel­jän­sien ko­ro­na­ro­kot­tei­den an­ta­mi­sen 80 vuot­ta täyt­tä­neil­le ja hoi­va­ko­deis­sa asu­vil­le ikäih­mi­sil­le. Pää­tös pe­rus­tuu Ter­vey­den ja hy­vin­voin­nin lai­tok­sen (THL) suo­si­tuk­seen.

Nel­jät­tä ro­ko­tet­ta on jo ai­em­min suo­si­tel­tu va­ka­vas­ti im­muu­ni­puut­tei­sil­le. Jos et ole var­ma, olet­ko oi­keu­tet­tu nel­jän­teen ro­ko­te­an­nok­seen, voit lu­kea li­sä­tie­toa ro­kot­ta­mi­seen vai­kut­ta­vas­ta im­muu­ni­puu­tok­ses­ta THL:n si­vuil­ta.

Kaik­kia ko­ro­na­ro­ko­te­an­nok­sia, eli en­sim­mäi­siä, toi­sia, kol­man­sia ja nel­jän­siä, an­ne­taan il­man ajan­va­raus­ta 30.3., 6.4., 13.4. ja 20.4. klo 12–16 Uu­den­kau­pun­gin Ro­kot­ta­mos­sa. Ko­ro­na­ro­kot­teel­le voi va­ra­ta myös ai­ko­ja verk­ko­a­jan­va­rauk­ses­ta tai ro­ko­te­pu­he­li­mes­ta.

Myös Naan­ta­lis­sa aloi­te­taan nel­jän­net ko­ro­na­ro­ko­te­an­nok­set 80 vuot­ta täyt­tä­neil­le ja iäk­käi­den hoi­va­ko­deis­sa asu­vil­le. Nel­jäs an­nos voi­daan an­taa, kun kol­man­nes­ta an­nok­ses­ta on ku­lu­nut kol­me kuu­kaut­ta. Jos 80 vuot­ta täyt­tä­nyt tai iäk­käi­den hoi­va­ko­dis­sa asu­va on saa­nut kol­me ro­ko­te­an­nos­ta ja sen li­säk­si sai­ras­ta­nut ko­ro­na­vi­rus­tau­din, hän ei tois­tai­sek­si tar­vit­se nel­jät­tä ro­ko­te­an­nos­ta.

Kak­si ro­ko­te­an­nos­ta saa­neel­le ko­ro­na­tau­din sai­ras­ta­neel­le 80 vuot­ta täyt­tä­neel­le tai iäk­käi­den hoi­va­ko­dis­sa asu­val­le suo­si­tel­laan kol­mat­ta an­nos­ta, kun kol­me kuu­kaut­ta sai­ras­te­tus­ta tau­dis­ta tai edel­li­ses­tä ro­ko­te­an­nok­ses­ta on ku­lu­nut sen mu­kaan, kum­pi on ol­lut vii­mei­sin.

Nel­jän­siä ko­ro­na­ro­ko­tuk­sia an­ne­taan Naan­ta­lin ter­veys­kes­kuk­ses­sa il­man ajan­va­raus­ta pop up -ta­pah­tu­mis­sa. 80 vuot­ta täyt­tä­neet voi­vat va­ra­ta ajan ro­ko­tuk­siin myös Ry­mät­ty­län ja Me­ri­mas­kun ter­vey­sa­se­mil­le.

Pop up -ta­pah­tu­ma vain 80 vuot­ta täyt­tä­neil­le on 30.3. klo 13–16 Naan­ta­lin ter­veys­kes­kuk­ses­sa. Kaik­kia ro­ko­te­an­nok­sia an­ne­taan 6.4., 13.4. ja 20.4. kel­lo 13–17.

Näköislehdet

Kysely