JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Naantali
13.12.2020 8.55

Naantalissa tartuntoja useassa paikassa - Altistuneita yli 40

Naan­ta­lin ham­mas­hoi­to­las­sa työn­te­ki­jäl­lä on to­det­tu ko­ro­na­tar­tun­ta. Al­tis­tu­mi­sen vuok­si kol­me suun ter­vey­den­huol­lon työn­te­ki­jää jää tar­tun­ta­tau­ti­lää­kä­rin pää­tök­sel­lä ka­ran­tee­niin. Ham­mas­hoi­to­lan asi­ak­kaat ei­vät ole al­tis­tu­neet tar­tun­nal­le, kos­ka ham­mas­hoi­dos­sa asi­ak­kai­den ja hen­ki­lö­kun­nan koh­taa­mi­sis­sa käy­te­tään kas­vo­mas­ke­ja ja nou­da­te­taan huo­lel­li­sia hy­gie­ni­a­käy­tän­tö­jä.

Mah­dol­li­nen al­tis­tu­mi­nen on ta­pah­tu­nut 8. - 9.12.2020 vä­li­se­nä ai­ka­na. Työn­te­ki­jä jäi pois töis­tä heti oi­rei­den il­maan­nut­tua.

Naan­ta­lin ter­vey­den­huol­los­ta ol­laan ol­tu yh­tey­des­sä työn­te­ki­jän lä­hi­kon­tak­tis­sa ol­lei­siin asi­ak­kai­siin.

Naan­ta­lin ham­mas­hoi­to­lan toi­min­ta jat­kuu muu­ten nor­maa­lis­ti, mut­ta osa vii­kol­le 51 (14.-18.12.) va­ra­tuis­ta po­ti­la­sa­jois­ta jou­du­taan pe­ru­maan hen­ki­lös­tö­va­jeen vuok­si.

Myös Naan­ta­lin Ku­pa­ri­vuo­ren ala­kou­lus­sa on to­det­tu ko­ro­na­vi­rus­tar­tun­ta. Ko­ro­na­vi­ruk­sel­le al­tis­tu­nei­ta on noin 36 ja he ovat saa­neet ter­veys­vi­ra­no­mai­sil­ta yh­tey­de­no­ton ja jat­ko-oh­jeet vii­kon­lo­pun ai­ka­na. 

Naan­ta­lin ko­ti­hoi­don työn­te­ki­jäl­lä on to­det­tu ko­ro­na­tar­tun­ta. Al­tis­tu­mi­sen vuok­si vii­si ko­ti­hoi­don työn­te­ki­jää jää tar­tun­ta­tau­ti­lää­kä­rin pää­tök­sel­lä ka­ran­tee­niin. Ko­ti­hoi­don asi­ak­kaat ei­vät ole al­tis­tu­neet tar­tun­nal­le.

Naan­ta­lin ter­vey­den­huol­los­ta on otet­tu yh­teyt­tä työn­te­ki­jän kans­sa lä­hi­kon­tak­tis­sa ol­lei­siin asi­ak­kai­siin tai hei­dän omai­siin­sa.

Naan­ta­lin ko­ti­hoi­don toi­min­ta jat­kuu nor­maa­lis­ti.

Näköislehdet

Kysely