JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Naantali
5.3.2024 9.55

Naantali seudulliseen tapah­tu­ma­ka­len­teriin

Naan­ta­li siir­tyy mu­kaan Tu­run seu­dun ta­pah­tu­ma­ka­len­te­riin . Seu­dul­li­nen ka­len­te­ri toi­mii Tu­run, Kaa­ri­nan, Naan­ta­lin ja Rai­si­on yh­tei­se­nä ka­len­te­ri­na. Kaik­ki ta­pah­tu­ma­jär­jes­tä­jät voi­vat vie­dä ka­len­te­riin mak­sut­ta omia ta­pah­tu­mi­aan.

Ka­len­te­ri myös poi­mii au­to­maat­ti­ses­ti tie­toa ylei­sim­mis­tä li­pun­myyn­ti­jär­jes­tel­mis­tä. Ka­len­te­ris­sa on li­säk­si kau­pun­kien jär­jes­tä­mää toi­min­taa.

Tur­ku ot­ti ka­len­te­rin käyt­töön­sä vii­me vuo­den lo­ka­kuus­sa, Naan­ta­li siir­tyy seu­dul­li­sen ka­len­te­rin käyt­töön 11.3., Rai­sio pää­si­äi­seen men­nes­sä ja Kaa­ri­na ke­vään ai­ka­na. Kau­pun­kien ny­kyi­set ka­len­te­rit pois­tu­vat käy­tös­tä por­tait­tain.

Uu­si ka­len­te­ri on ny­kyi­siä help­po­käyt­töi­sem­pi sekä me­no­ja et­si­väl­le ylei­söl­le et­tä ti­lai­suuk­sien jär­jes­tä­jil­le.

Ta­pah­tu­mia et­si­väl­le muu­tos ei ole suu­ri. Kau­pun­kien verk­ko­si­vuil­la on jat­kos­sa­kin ka­len­te­ri­syöt­teet, jon­ka kaut­ta asuk­kaat voi­vat et­siä ja löy­tää oman ko­ti­kau­pun­kin­sa tai naa­pu­ri­kau­pun­gin ta­pah­tu­mia. Laa­jem­pi ta­pah­tu­ma­kat­taus hel­pot­taa myös mat­kai­li­joi­den tu­tus­tu­mis­ta Tu­run seu­tuun.

Ta­pah­tu­ma­jär­jes­tä­jil­le uu­si ka­len­te­ri on ai­em­pia jous­ta­vam­pi. Ta­pah­tu­ma­jär­jes­tä­jäl­lä on jat­kos­sa laa­jem­mat mah­dol­li­suu­det muo­ka­ta ta­pah­tu­maa ja vai­kut­taa ta­pah­tu­man ul­ko­a­suun ja kie­leen.

Ta­pah­tu­ma­tie­dois­sa sa­mas­ta ta­pah­tu­mas­ta on muun mu­as­sa help­po teh­dä eng­lan­nin­kie­li­nen ver­sio. Yh­dis­tys­ten ja mui­den toi­mi­joi­den on mah­dol­lis­ta tuo­da ka­len­te­ris­ta ta­pah­tu­ma­nä­ky­miä omil­le ko­ti­si­vuil­leen.

Ta­pah­tu­ma­jär­jes­tä­jät voi­vat syöt­tää ta­pah­tu­mia uu­teen ka­len­te­riin heti. Ka­len­te­rin käyt­töö­not­to edel­lyt­tää kui­ten­kin ta­pah­tu­ma­jär­jes­tä­jäl­tä en­sin oman jär­jes­tä­jä­ti­lin luo­mis­ta.

Ka­len­te­ri­a­lus­tan on ra­ken­ta­nut ja sitä yl­lä­pi­tää suo­ma­lai­nen oh­jel­mis­to­y­ri­tys Eventz.to­day.

Näköislehdet

Kysely