JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Naantali
22.3.2024 17.50

Naantali kirjasi roimasti plussaa

Vesa Pent­ti­lä

Naan­ta­lin kau­pun­gin vii­me vuo­den tu­los oli lä­hes 10,4 mil­joo­naa eu­roa plus­sal­la. Tu­los on 4,4 mil­joo­naa eu­roa pa­rem­pi kuin ta­lou­sar­vi­os­sa en­na­koi­tiin.

Tu­lo­ra­hoi­tus eli vuo­si­ka­te on 21,7 mil­joo­naa eu­roa ja se on 5,0 mil­joo­naa eu­roa pa­rem­pi kuin ta­lou­sar­vi­os­sa.

Toi­min­ta­tuo­tot oli­vat 1,5 mil­joo­naa eu­roa suu­rem­mat kuin al­ku­pe­räi­ses­sä ta­lou­sar­vi­os­sa ja toi­min­ta­ku­lut ylit­ti­vät ta­lou­sar­vi­on 1,2 mil­joo­nal­la eu­rol­la.

Vuo­den lo­pus­sa kau­pun­gil­la ei ol­lut lai­naa eli vel­ka vuo­den ai­ka­na 5,5 mil­joo­naa eu­roa ver­rat­tu­na edel­li­seen ti­lin­pää­tök­seen.

Brut­toin­ves­toin­tien mää­rä al­ku­pe­räi­ses­sä ta­lou­sar­vi­os­sa oli 17,7 mil­joo­naa eu­roa ja vuo­den ai­ka­na ta­lou­sar­vi­o­mää­rä­ra­ho­jen ko­ko­nais­sum­ma kor­jat­tiin 15,5 mil­joo­naan eu­roon. In­ves­toin­ti­me­no­jen to­teu­tu­ma oli 15,0 mil­joo­naa eu­roa.

Kun uu­sia va­paa­eh­toi­sia va­rauk­sia muo­dos­te­taan kym­me­nen mil­joo­naa eu­roa, kau­pun­gin ti­li­kau­den yli­jää­mäk­si muo­dos­tuu 537 000 eu­roa.

Vii­me vuo­den tu­los nos­taa Naan­ta­lin ta­seen yli­jää­mäk­si 63,2 mil­joo­naa eu­roa.

Näköislehdet

Kysely