JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Mynämäki
27.3.2024 13.21

Mynämäen keskustan kaavasta kohdennettu kuuleminen

Sari Hon­ka­sa­lo

My­nä­mä­en kes­kus­tan ase­ma­kaa­van muu­to­seh­do­tus oli näh­tä­vil­lä jou­lu–hel­mi­kuus­sa, ja sii­hen on teh­ty lau­sun­to­jen pe­rus­teel­la joi­ta­kin muu­tok­sia.

Kun­nan­hal­li­tus hy­väk­syi muu­tok­set omal­ta osal­taan maa­nan­tain ko­kouk­ses­saan, ja päät­ti jär­jes­tää niis­tä 26.3.–11.4. lain mu­kai­sen koh­den­ne­tun kuu­le­mi­sen kaa­van osal­li­sil­le.

Sa­mal­la tar­kis­tuk­sis­ta tie­do­te­taan niil­le, joi­den lau­sun­to­jen pe­rus­teel­la kaa­va-ai­neis­toon on teh­ty tar­kis­tuk­sia.

Ka­ton enim­mäis­har­ja­kor­keut­ta kir­kon vas­ta­päi­sel­lä ton­til­la on las­ket­tu 0,8 met­riä.

Kaa­va­se­los­tuk­seen on li­sät­ty ha­vain­ne­ku­va, jol­la ha­vain­nol­lis­te­taan kir­kon ja lä­hel­lä ole­vien ta­lo­jen kor­keu­se­roa. Kaa­van­mu­kais­ten ra­ken­nus­ten har­ja­kat­to jää sel­väs­ti kor­keu­del­taan kir­kon ve­si­ka­ton räys­täs­kor­keu­den ala­puo­lel­le, jol­loin ne ei­vät ole lii­an kor­kei­ta suh­tees­sa kirk­koon.

Kaa­va­kart­taan on li­sät­ty myös mer­kin­tä, et­tä kort­te­lei­den pi­ha­ra­ken­nuk­sis­sa ja ka­tok­sis­sa suo­si­taan vi­her­kat­to­ja.

Näköislehdet

Kysely