JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Mynämäki
25.8.2022 12.00

Mynäjoen valuma-alueen yleis­suun­ni­telma on valmistunut

My­nä­jo­en ve­sis­tö­a­lu­een ve­sien­suo­je­lu­toi­men­pi­tei­den yleis­suun­ni­tel­man on val­mis­tu­nut. Suun­ni­tel­man laa­ti Lou­nais-Suo­men ve­sien­suo­je­lu­yh­dis­tys ry Var­si­nais-Suo­men ELY-kes­kuk­sen toi­mek­si­an­nos­ta.

Työn ai­ka­na jär­jes­tet­tiin kak­si ylei­sö­ti­lai­suut­ta maa­no­mis­ta­jil­le ja alu­een asuk­kail­le, joil­la oli mah­dol­li­suus kom­men­toi­da suun­ni­tel­maa. Ti­lai­suuk­siin osal­lis­tui noin 40 hen­ki­löä. Tä­män li­säk­si pai­kal­li­set asuk­kaat ot­ti­vat ak­tii­vi­ses­ti yh­teyt­tä pu­he­lui­den ja säh­kö­pos­ti­vies­tit­te­lyin.

Val­mis­tu­nut suun­ni­tel­ma si­säl­tää eh­do­tuk­sia maa- ja met­sä­ta­lou­den ve­sien­suo­je­lu- ja ve­sien­hal­lin­ta­toi­men­pi­teik­si sekä ka­la­ta­lous- ja vir­ta­ve­si­kun­nos­tus­koh­teik­si.

Ra­port­ti on jul­kais­tu säh­köi­se­nä ver­si­o­na Lou­nais-Suo­men ve­sien­suo­je­lu­yh­dis­tyk­sen ko­ti­si­vuil­la https://www.lsvsy.fi/ry/ar­kis­to/ra-por­tit-ja-jul­kai­sut/.

Tar­peen vaa­ties­sa tar­kem­pia kart­to­ja ja koh­de­koh­tais­ta paik­ka­tie­to­ai­neis­to­ja on saa­ta­vis­sa Var­si­nais-Suo­men ELY-kes­kuk­sel­ta ja Lou­nais-Suo­men ve­sien­suo­je­lu­yh­dis­tyk­sel­tä.

Suun­nit­te­lu­työn tu­lok­sia on py­rit­ty jo edis­tä­mään muun mu­as­sa Met­sä­kes­kuk­sen ve­sien­suo­je­lu­hank­keis­sa. Alu­eel­la on myös kiin­nos­tus­ta pai­kal­li­seen maa­ta­lou­den ve­sien­suo­je­lu­hank­kee­seen.

Näköislehdet


Kesälehti

Kysely