JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Masku
18.10.2024 10.05

Maskussa aloite Kurittulan valoista

Vesa Pent­ti­lä

Mas­kus­sa on jä­tet­ty kun­ta­lai­sa­loi­te Ku­rit­tu­lan kou­lun va­lais­tuk­ses­ta. Aloit­teen mu­kaan reit­ti Ku­rit­tu­lan kou­lun pi­hal­le moot­to­ri­tien ke­vy­en lii­ken­teen sil­lan jäl­keen on ol­lut epä­mää­räi­nen jo pit­kään.

– Uu­den kou­lun val­mis­tu­mi­sen jäl­keen sii­tä op­pi­laat oi­kai­si­vat kou­lul­le. Rin­tee­seen män­ty­jen jäl­keen al­koi muo­dos­tua pol­ku. Nyt sii­nä ovat myös pol­ku­pyö­rä­te­li­neet. Tuo­hon koh­taan on ajan mit­taan muo­dos­tu­nut jal­ka­käy­tä­vän oloi­nen kul­ku kou­lul­le, aloit­tees­sa to­de­taan.

Aloit­tees­sa ky­sy­tään, mis­tä op­pi­lai­den on tar­koi­tus kul­kea kou­lul­le, kun he saa­pu­vat ky­sei­ses­tä suun­nas­ta. Aloit­teen mu­kaan on­gel­ma on täl­lä het­kel­lä pi­meä vuo­de­nai­ka.

– Moot­to­ri­tien sil­lan ja kou­lun pi­han vä­li­nen alue on va­lai­se­ma­ton. Sii­hen pi­täi­si saa­da pari va­lai­sin­pyl­väs­tä. Li­säk­si tal­vi­kun­nos­sa­pi­to väy­läl­tä on puut­tu­nut, aloit­tees­sa muis­tu­te­taan.

Näköislehdet

Kysely