JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
11.3.2021 11.25

Maakunnan sote-hankkeet uudelle netti­si­vus­tolle

Var­si­nais-Suo­men sote-ke­hit­tä­mi­sen suu­ret pää­hank­keet, Var­si­nais-Suo­men sai­raan­hoi­to­pii­rin hal­lin­noin­ti­vas­tuul­la ole­va Ra­ken­neu­u­dis­tus­han­ke ja Tu­run kau­pun­gin hal­lin­noin­ti­vas­tuul­la ole­va Tu­le­vai­suu­den sote-kes­kus -oh­jel­ma sekä muu alu­eel­li­nen ke­hit­tä­mi­nen esi­tel­lään juu­ri ava­tuil­la net­ti­si­vuil­la osoit­tees­sa: vsso­te­hank­keet.fi.

Var­si­nais-Suo­mes­sa vie­dään eteen­päin or­ga­ni­saa­ti­oi­den yh­teis­tä sote-pal­ve­lui­den ke­hit­tä­mis­tä va­paa­eh­toi­sel­la alu­eel­li­sel­la val­mis­te­lul­la. Ta­voit­tee­na on vah­vis­taa yh­teis­työ­tä sote-pal­ve­lu­jen tuo­tan­nos­sa laa­ja-alai­ses­ti.

Uu­si si­vus­to tar­jo­aa yh­tei­sen alus­tan ai­hee­seen liit­ty­väl­le vies­tin­näl­le. Sa­mal­la mo­ni­ta­hoi­nen ko­ko­nai­suus pys­ty­tään esit­te­le­mään yh­den ot­si­kon al­la.

– Hank­kei­ta ja pro­jek­te­ja on me­neil­lään pal­jon ja vie­lä enem­män meil­lä on so­ten ra­ken­ta­ja­ta­ho­ja, jo­ten yh­tei­nen paik­ka esit­te­lyil­le tar­vit­tiin, sa­noo sote-pal­ve­lui­den ke­hit­tä­mi­sen vies­tin­tä­pääl­lik­kö Sus­se Määt­tä­nen.

Net­ti­si­vuil­la hank­keet ja työ­ryh­mät on esi­tel­ty yh­den ot­si­kon al­la ja si­vus­to an­taa kat­ta­van ku­van so­ten ke­hi­tys­työs­tä Var­si­nais-Suo­mes­sa. Jat­kos­sa si­vus­tol­la jul­kais­taan ajan­koh­tai­suu­ti­soin­te­ja hank­kei­den ete­ne­mi­ses­tä. Ai­hei­ta koos­te­taan myös uu­tis­kir­jeek­si, jon­ka voi ti­la­ta si­vuil­ta.

Pää­koh­de­ryh­mä vies­tin­näs­sä ovat täl­lä het­kel­lä kun­nat, jär­jes­töt, sote-am­mat­ti­lai­set ja muut ke­hit­tä­jä­ta­hot.

– Suu­ri jouk­ko so­ten te­ki­jöi­tä ja päät­tä­jiä pi­tää saa­da tie­toi­sek­si ke­hi­tyk­sen vai­heis­ta ja uu­sis­ta mah­dol­li­suuk­sis­ta, joi­ta hank­keet tuo­vat kun­nil­le.

So­si­aa­li- ja ter­veys­mi­nis­te­riö ra­hoit­taa han­ke­ko­ko­nai­suut­ta, jol­la ke­hit­tä­mis­tä työs­te­tään. Ko­ko­nai­suu­den pää­hank­keet si­to­vat jou­kon eri­lai­sia si­säl­lön ja toi­min­ta­ta­po­jen ke­hi­tys­koh­tei­ta. Li­säk­si Var­si­nais-Suo­mes­sa on käyn­nis­sä mo­nia mui­ta so­ten ke­hi­tys­hank­kei­ta, jois­ta vas­taa­vat kun­nat, sai­raan­hoi­to­pii­ri ja kol­mas sek­to­ri.

Var­si­nais-Suo­mes­sa sote-pal­ve­lui­den ke­hit­tä­mis­tä teh­dään kaik­kien 27 kun­nan, kun­ta­yh­ty­mien, Var­si­nais-Suo­men sai­raan­hoi­to­pii­rin, Var­si­nais-Suo­men so­si­aa­li­a­lan osaa­mis­kes­kuk­sen ja jär­jes­tö­jen yh­teis­työ­nä.

Näköislehdet


Kesälehti

Kysely