JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
2.8.2024 15.35

Liiken­teen­har­joittaja vaihtuu valta­tie­kun­nissa

Var­si­nais-Suo­men Ely-kes­kus on kil­pai­lut­ta­nut My­nä­mä­en, Nou­si­ais­ten ja Mas­kun kun­tien kou­lu­lais­lin­jas­to­jen lii­ken­teet. Kil­pai­lu­tuk­sen myö­tä yh­teys­vä­lin lii­ken­teen­har­joit­ta­ja vaih­tuu. Tar­jous­kil­pai­lun mu­kai­nen uu­si so­pi­mus­kau­si käyn­nis­tyy syys­lu­ku­kau­den al­ka­es­sa.

P. Saa­re­la Oy voit­ti Ely-kes­kuk­sen tar­jous­kil­pai­lun alu­een lin­ja-au­to­lii­ken­teen lin­jois­ta.

Lii­ken­ne­ko­ko­nai­suus on vuo­ro­tar­jon­nal­taan ja rei­teil­tään vas­taa­va kuin ai­em­min. Lin­jas­ton vuo­rot ovat kai­kil­le avoi­mia, vaik­ka ai­ka­tau­lut on suun­ni­tel­tu läh­tö­koh­tai­ses­ti pe­ru­so­pe­tuk­sen op­pi­lai­den ja toi­sen as­teen opis­ke­li­joi­den kul­ke­mis­ten mu­kaan.

Lii­ken­ne­ko­ko­nai­suu­den ai­ka­tau­lut löy­ty­vät jat­kos­sa seu­tup­lus.fi-si­vus­tol­ta, jos­sa on val­ti­on ja kun­tien hank­ki­man Var­si­nais-Suo­men ja Sa­ta­kun­nan alu­een seu­dul­li­sen lin­ja-au­to­lii­ken­teen ai­ka­tau­lut. Si­vus­ton etu­si­vul­la on reit­ti­o­pas ja Ai­ka­tau­lut-vä­li­leh­del­lä pe­rin­tei­nen tau­luk­ko­muo­toi­nen ai­ka­tau­lu­kaa­vio. Täl­lä het­kel­lä voi­mas­sa on ke­sä­ai­ka­tau­lu­kau­si, mut­ta kaut­ta vaih­ta­mal­la saa nä­ky­viin myös syys­kau­den alus­ta al­ka­vat lin­jat ja nii­den ajo­a­jat.

Pe­ru­so­pe­tuk­sen op­pi­laat hoi­ta­vat lip­pu­a­si­at kou­lu­jen kans­sa. Toi­sen as­teen opis­ke­li­jat ja muut mat­kus­ta­jat voi­vat hank­kia sään­nöl­li­seen kul­ke­mi­seen Seu­tu+-kau­si­li­pun, jon­ka kel­poi­suu­sa­lue on Tu­run seu­tu+Föli.

Kä­te­vim­min toi­sen as­teen opis­ke­li­jan kou­lu­mat­ka­tu­e­tun kau­si­li­pun ja ta­va­no­mai­sen kau­si­li­pun han­kin­ta on­nis­tuu Seu­tu+-mo­bii­li­so­vel­luk­sel­la. Li­puis­ta voi lu­kea li­sää seu­tup­lus.fi-si­vus­ton Li­put ja hin­nat -vä­li­leh­del­tä. Yk­sit­täi­set ker­ta­mat­kat lin­jas­tol­la voi mak­saa kä­tei­sel­lä tai kor­til­la.

Tar­jous­kil­pai­lun mu­kai­sen lii­ken­teen so­pi­mus­kau­si kes­tää kak­si vuot­ta ja so­pi­muk­seen si­säl­tyy kah­den vuo­den op­ti­o­mah­dol­li­suus. Lii­ken­teen kus­tan­nuk­sis­ta vas­taa­vat My­nä­mä­en, Nou­si­ais­ten ja Mas­kun kun­nat.

Näköislehdet


Kesälehti

Kysely