JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Mynämäki
28.4.2021 12.13

Laurin koululle esitetään apulais­reh­toria

Sari Hon­ka­sa­lo

My­nä­mä­es­sä Lau­rin kou­lus­sa hoi­de­taan täl­lä het­kel­lä reh­to­rin teh­tä­viä vir­ka­reh­to­rin joh­dol­la, ja va­ra­reh­to­rin teh­tä­viä hoi­taa opet­ta­ja­vi­ran­hal­ti­ja, jol­le on mää­rät­ty li­säk­si va­ra­reh­to­rin teh­tä­vät.

Kas­va­tus- ja si­vis­tys­lau­ta­kun­ta esit­tää val­tuus­tol­le, et­tä se pe­rus­tai­si elo­kuus­ta läh­tien pe­ru­so­pe­tuk­sen yh­te­näis­kou­lun apu­lais­reh­to­rin vi­ran ja lak­kaut­tai­si sa­ma­nai­kai­ses­ti leh­to­rin vi­ran.

Esi­tys­tä pe­rus­tel­laan sil­lä, et­tä apu­lais­reh­to­ri pys­tyi­si ot­ta­maan laa­jem­man vas­tuun päi­vit­täi­sis­tä joh­ta­mis- ja hal­lin­to­teh­tä­vis­tä kuin opet­ta­jan työ­a­jas­sa ole­va va­ra­reh­to­ri.

Apu­lais­reh­to­rik­si on tar­koi­tus siir­tää nyt va­ra­reh­to­rin teh­tä­viä hoi­ta­va leh­to­ri.

Lau­rin kou­lu on noin 550 op­pi­laan yh­te­näis­kou­lu, jos­sa on myös jous­ta­van pe­ru­so­pe­tuk­sen ryh­mä sekä aa­mu- ja il­ta­päi­vä­toi­min­ta Ir­jan­ta­lol­la. Osa Lau­rin kou­lua on myös eri­tyi­so­pe­tu­syk­sik­kö Lei­nik­ki.

Li­sä­re­surs­sia kou­lun joh­ta­mis­työ­hön tar­vi­taan muun mu­as­sa sik­si, et­tä lain­sää­dän­tö on tuo­nut sii­hen li­sä­vel­voit­tei­ta.

Näköislehdet

Kysely