JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Kustavi
18.3.2021 10.00

Laitu­ri­re­montti jatkuu Kustavin Vuosnaisissa

Vuos­nais­ten lai­tu­rin pe­rus­kun­nos­tus­työ jat­kuu Kus­ta­vis­sa tänä vuon­na. Lai­tu­ri­re­mont­ti käyn­nis­tyi vii­me vuon­na. Va­kan alu­eel­la ei ole tänä vuon­na mui­ta mer­kit­tä­viä sil­to­jen ja lai­tu­rei­den uu­si­mis- tai kor­jaus­hank­kei­ta.

Var­si­nais-Suo­mes­sa pe­rus­kor­ja­taan tänä vuon­na Vuos­nais­ten lai­tu­rin li­säk­si kol­me sil­taa. Hank­kei­den yh­teis­hin­ta on noin kym­me­nen mil­joo­naa eu­roa.

Var­si­nais-Suo­mes­sa on noin 1100 sil­taa, jois­ta sa­ta­kun­ta on huo­no­kun­toi­sia. Li­säk­si tyy­dyt­tä­väs­sä kun­nos­sa ole­via sil­to­ja on Var­si­nais-Suo­mes­sa noin 550.

Sil­to­jen kun­non heik­ke­ne­mi­nen on jat­ku­nut jo vuo­sia ja huo­no­kun­tois­ten sil­to­jen mää­rä kas­vaa joka vuo­si. Var­si­nais-Suo­mes­sa on usei­ta kor­jaus­kus­tan­nuk­sil­taan suu­ria sil­ta­koh­tei­ta odot­ta­mas­sa ra­hoi­tus­ta.

Huo­no­kun­tois­ten sil­to­jen ohel­la Var­si­nais-Suo­mes­sa on 37 pai­no­ra­joi­tet­tua sil­taa, jot­ka hait­taa­vat eten­kin ras­kai­ta kul­je­tuk­sia. Tämä on suh­tees­sa enem­män kuin muu­al­la maas­sa.

Näköislehdet

Kysely