JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Kustavi
23.11.2020 17.05

Kustavintien uutta valaistusta viimeistellään

Kus­ta­vin­tien uu­si va­lais­tus on jo toi­min­nas­sa, mut­ta vii­meis­te­ly­töi­tä ja va­lai­si­mien vaih­toa teh­dään vie­lä mar­ras­kuun lop­puun as­ti. Uut­ta va­lais­tus­ta on ra­ken­net­tu Kus­ta­vin­tiel­le vä­lil­le So­mer­so­ja – Mie­toi­nen.

Var­si­nais-Suo­men Ely-kes­kus on suun­nan­nut pe­rus­väy­län­pi­don ta­so­ko­ro­tuk­sen ra­hoi­tuk­ses­ta osan tie­va­lais­tuk­sen täy­den­tä­mi­seen Tu­run si­sään­tu­lo­väy­lil­lä ja Kus­ta­vin­tien uu­si va­lais­tus on osa tätä in­ves­toin­tia.

Va­lais­tus­ten ra­ken­ta­mis­työt käyn­nis­tyi­vät tou­ko­kuus­sa ja työt ovat saa­tu lä­hes val­miik­si.

Kus­ta­vin­tien tie­va­lais­tus on to­teu­tet­tu puu­pyl­väil­lä, il­ma­joh­dol­la ja LED-va­lai­si­mil­la. Va­lais­tus­ta on ra­ken­net­tu yh­teen­sä noin 14 ki­lo­met­rin mat­kal­le. Va­lai­sin­pyl­väät on asen­net­tu noin kah­den met­rin pää­hän pääl­lys­teen reu­nas­ta tien luis­kaan.

Hank­keen yh­tey­des­sä Kus­ta­vin­tiel­lä on uu­sit­tu myös ny­kyi­set suur­pai­ne­nat­rium-va­lai­si­met LED-va­lai­si­mik­si vä­lil­lä Ka­si­tie –  Mie­toi­nen.

Näköislehdet


Kesälehti

Kysely