JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
21.1.2024 17.15

Korjaa.se on rikkinäisten tavaroiden ja korjaajien kohtauspaikka

Ny­kyi­nen ku­lu­tu­syh­teis­kun­ta syn­nyt­tää mit­ta­via ym­pä­ris­tö­on­gel­mia – kier­to­ta­lou­den myö­tä tuot­tei­den elin­kaa­ri pi­te­nee ja ma­te­ri­aa­lit saa­daan pa­rem­min kier­toon.

Kor­jaus­pal­ve­lut ovat kes­kei­ses­sä roo­lis­sa kes­tä­väm­män elä­män­ta­van ra­ken­ta­mi­ses­sa: ne tar­jo­a­vat van­hoil­le ta­va­roil­le ja lait­teil­le uu­den elä­män. Suo­mes­sa mo­nil­la pie­nil­lä kor­jau­sa­lan toi­mi­joil­la ei kui­ten­kaan ole omia verk­ko­si­vu­ja, ja pe­rin­tei­set ha­ku­pal­ve­lut ei­vät ai­na tar­joa luo­tet­ta­via tai ajan­ta­sai­sia yh­teys­tie­to­ja. Tämä vai­keut­taa rik­ki­näis­ten ta­va­roi­den omis­ta­jien ja kor­jaus­pal­ve­lui­den am­mat­ti­lais­ten koh­taa­mis­ta.

Kor­jaa.se on mak­su­ton verk­ko­pal­ve­lu, link­ki rik­ki­näis­ten ta­va­roi­den omis­ta­jien ja pai­kal­lis­ten kor­jau­sa­lan am­mat­ti­lais­ten vä­lil­lä. Pal­ve­lu lan­see­rat­tiin äs­ket­täin myös Var­si­nais-Suo­meen ja sin­ne kai­va­taan li­sää tie­toa pai­kal­li­sis­ta te­ki­jöis­tä.

Pal­ve­lu tar­jo­aa var­men­net­tu­ja kon­tak­te­ja kor­jaus- ja huol­to­pal­ve­lui­ta tar­jo­a­viin yri­tyk­siin. Kor­jaa.se mah­dol­lis­taa pien­ten toi­mi­joi­den nä­ky­vyy­den ja aut­taa ku­lut­ta­jia löy­tä­mään luo­tet­ta­via kor­jaa­jia.

Tu­tus­tu Kor­jaa.se -si­vus­toon ja kat­so, mitä pal­ve­lu­ja omal­la alu­eel­la­si on tar­jol­la. Yri­tyk­siä voi suo­dat­taa myös asi­a­sa­nan mu­kaan, esi­mer­kik­si pol­ku­pyö­rä / jal­ki­neet / ko­din­ko­neet / soit­ti­met.

Jos tar­jo­at kor­jaus- tai huol­to­pal­ve­lui­ta, lii­ty mu­kaan täyt­tä­mäl­lä lo­ma­ke si­vul­la "Mu­kaan pal­ve­luun" saa­dak­se­si nä­ky­vyyt­tä.

Le­vi­tä sa­naa: Jaa tie­toa Kor­jaa.se -pal­ve­lus­ta kor­jau­sa­lan yrit­tä­jil­le ja kan­nus­ta hei­tä liit­ty­mään mu­kaan.

Kor­jaa.se edis­tää käy­tän­nön kier­to­ta­lout­ta ar­jen va­lin­noil­la. Lii­ty mu­kaan, tue kes­tä­vää ku­lu­tus­ta, ja osoi­ta, kuin­ka pie­nil­lä te­oil­la voi ol­la suu­ri vai­ku­tus ym­pä­ris­töl­le. Pal­ve­lus­sa on jo mu­ka­na 561 kor­jaus­pal­ve­lui­ta tar­jo­a­vaa yri­tys­tä – lii­ty jouk­koon ja tee osa­si kes­tä­vän tu­le­vai­suu­den puo­les­ta.

Mi­ri­am Sewón Va­lo­ni­as­ta

Näköislehdet

Kysely