JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Uusikaupunki
20.10.2024 15.00

Kela avoinna Ugissa vain tiistaisin

Ke­lan pal­ve­lu­pis­te Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa on avoin­na jat­kos­sa vain tiis­tai­sin klo 12–15 sekä muul­loin ajan­va­rauk­sel­la. Ajan pal­ve­lu­pis­tee­seen voi va­ra­ta Ke­lan pu­he­lin­pal­ve­lus­ta.

Uu­den­kau­pun­gin pal­ve­lu­pis­tees­sä (Vak­ka-Suo­men­ka­tu 7) on mah­dol­li­suus käyt­tää asi­a­kas­tie­to­ko­net­ta oma­toi­mi­ses­ti Ke­lan verk­ko­a­si­oin­tiin pal­ve­lu­pis­teen au­ki­o­lo­ai­ka­na.

Kela ko­kei­lee uu­sia au­ki­o­lo­ai­ko­ja 21.10.2024–31.8.2025, ja tie­dot­taa, jos au­ki­o­lo­a­jat muut­tu­vat ko­kei­lun jäl­keen. Pal­ve­lu­pis­te on ai­em­min ol­lut avoin­na Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa myös maa­nan­tai­na.

Lä­hes kaik­ki Kela-asi­at voi hoi­taa myös ver­kos­sa tai pu­he­li­mes­sa. Ke­lan hen­ki­lö­a­si­ak­kail­le tar­koi­te­tus­sa asi­oin­ti­pal­ve­lus­sa eli Oma­ke­las­sa voi ha­kea etuuk­sia, lä­het­tää liit­tei­tä ja il­moit­taa muu­tok­sis­ta. Siel­lä voi myös tar­kis­taa oman ha­ke­muk­sen ti­lan­teen ja etuuk­sien mak­su­päi­vät. Oma­ke­laan kir­jau­du­taan verk­ko­pank­ki­tun­nuk­sil­la, mo­bii­li­var­men­teel­la tai var­men­ne­kor­til­la.

Pu­he­lin­pal­ve­lus­sa asi­a­kas saa hen­ki­lö­koh­tais­ta neu­von­taa verk­ko­a­si­oin­tiin ja ha­ke­muk­sen te­ke­mi­seen. Ke­lan pu­he­lin­pal­ve­lu on avoin­na joka ar­ki­päi­vä klo 9–16. Tar­vit­ta­es­sa pu­he­lin­pal­ve­lus­sa voi myös jät­tää suul­li­sen ha­ke­muk­sen, jos mi­kään muu asi­oin­ti­ta­pa ei ole mah­dol­li­nen.

Näköislehdet

Kysely