JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
10.1.2022 14.33

Kaikissa Vakan kunnissa uusia korona­tar­tuntoja

Va­kan le­vik­ki­a­lu­een kai­kis­sa kun­nis­sa on vii­kos­sa to­det­tu uu­sia ko­ro­na­vi­rus­tar­tun­to­ja.

Uu­den­kau­pun­gin yh­teis­toi­min­ta-alu­eel­la on U-so­ten mu­kaan to­det­tu kaik­ki­aan 985 ko­ro­na­vi­rus­tar­tun­taa pan­de­mi­an ai­ka­na. Ko­ko­nais­lu­ku on kas­va­nut vii­kos­sa 127:llä.

Uu­teen­kau­pun­kiin on vii­kos­sa kir­jat­tu 98 uut­ta ko­ro­na­tar­tun­taa (ko­ko­nais­tar­tun­ta­mää­rä pan­de­mi­an alus­ta al­ka­en 680). Veh­maal­la luku on kas­va­nut kuu­del­la tar­tun­nal­la, ko­ko­nais­lu­ku on nyt 144 tar­tun­taa.

Tai­vas­sa­loon on kir­jat­tu vii­kos­sa kah­dek­san uut­ta ko­ro­na­ta­paus­ta ja ko­ko­nais­lu­ku on nyt 50 tar­tun­taa pan­de­mi­an ai­ka­na. Kus­ta­vis­ta on löy­ty­nyt seit­se­män uut­ta ko­ro­na­tar­tun­taa vii­kos­sa (ko­ko­nais­lu­ku nyt 35). Py­hä­ran­nas­sa tar­tun­to­ja on to­det­tu pan­de­mi­an ai­ka­na 76.

Ter­vey­den ja hy­vin­voin­nin lai­tok­sen ti­las­to­jen mu­kaan Mas­kus­sa on vii­kos­sa to­det­tu 30, My­nä­mä­es­sä 17, Nou­si­ai­sis­sa 16 ja Naan­ta­lis­sa 109 uut­ta ko­ro­na­ta­paus­ta. Ko­ko­nais­lu­vut ovat pan­de­mi­an alus­ta lu­kien Mas­ku 328 ko­ro­na­tar­tun­taa, My­nä­mä­ki 179 ko­ro­na­tar­tun­taa, Nou­si­ai­nen 139 ko­ro­na­tar­tun­taa ja Naan­ta­li 766 ko­ro­na­tar­tun­taa.

Näköislehdet

Kysely