JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Kustavi
19.4.2024 11.49

Jaalakodissa otettiin varaslähtö vappuun

Elä­ke­lii­ton Kus­ta­vin yh­dis­tyk­sen va­paa­eh­toi­set jär­jes­ti­vät vii­me tors­tai­na Jaa­la­ko­din asuk­kail­le va­ras­läh­dön vap­puun. Vie­rai­lu al­koi Tun­ne Mu­siik­ki -lau­lu­tuo­ki­ol­la, joka on Elä­ke­lii­ton yk­si va­paa­eh­tois­toi­min­nan mu­siik­ki­muo­to.

Va­paa­eh­toi­set käy­vät Jaa­la­ko­dis­sa lau­la­mas­sa noin ker­ran kuu­kau­des­sa.

Mu­sii­kin hyö­dyn­tä­mi­nen on toi­min­nas­sa pe­rus­tel­tua, sil­lä se on olen­nai­nen osa elä­mää. Mu­sii­kin on to­det­tu lie­vit­tä­vän jän­ni­tys­tä sekä ki­pu­ja, ja sitä pi­de­tään tär­ke­ä­nä osa­na kun­tou­tu­mis­ta ja toi­pu­mis­ta. Mu­sii­kin käyt­tö osa­na va­paa­eh­tois­toi­min­taa, yh­des­sä lau­la­en ja liik­ku­en, vir­kis­tää ke­hoa ja miel­tä.

Va­paa­eh­toi­set ei­vät tul­leet Jaa­la­ko­dil­le vain lau­la­maan ja jut­te­le­maan, vaan heil­lä oli mu­ka­naan vap­puun kuu­lu­vat mun­kit ja si­mat, jot­ka mais­tui­vat hy­vin sekä Jaa­la­ko­din vä­el­le et­tä vie­rai­li­joil­le. Tu­li­ai­set toi­vat mo­nel­le mie­leen sen ajan, jol­loin it­se­kin teh­tiin va­puk­si munk­ke­ja ja si­maa. Sii­nä oli hy­vää ju­tun juur­ta asuk­kai­den ja va­paa­eh­tois­ten vä­li­seen kes­kus­te­luun. Tun­nel­mas­ta pys­tyi ais­ti­maan, et­tä vie­rai­lu oli on­nis­tu­nut ja asuk­kai­ta vir­kis­tä­vä.

Näköislehdet

Kysely