JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hanna Gustafsson on toiminut terveydenhoitajana Naantalissa lähes kolmen vuosikymmenen ajan.

Hanna Gustafsson on toiminut terveydenhoitajana Naantalissa lähes kolmen vuosikymmenen ajan.

Uutiset
Naantali
1.3.2024 11.54

Hanna Gustafssonista Vuoden tervey­den­hoitaja – Yhteis­kun­nal­li­sesti aktiivinen naantalilainen palkittiin

Suo­men Ter­vey­den­hoi­ta­ja­liit­to on pal­kin­nut naan­ta­li­lai­sen Han­na Gus­tafs­so­nin Vuo­den Ter­vey­den­hoi­ta­jak­si 2024 tun­nus­tuk­se­na mer­kit­tä­väs­tä pa­nok­ses­taan ter­vey­den­hoi­ta­ja­työ­hön. Hän on ol­lut pai­kal­li­ses­ti mu­ka­na ke­hit­tä­mäs­sä ter­vey­den­hoi­ta­ja­työ­tä ja vie­nyt eteen­päin mo­nia hank­kei­ta.

Gus­tafs­son on myös yh­teis­kun­nal­li­ses­ti ak­tii­vi­nen ja ol­lut mu­ka­na jo pit­kään kun­nal­lis­po­li­tii­kas­sa. Suo­men en­sim­mäi­sis­sä hy­vin­voin­ti­a­lu­e­vaa­leis­sa vuon­na 2022 hän tuli va­li­tuk­si Var­si­nais-Suo­men hy­vin­voin­ti­a­lu­een val­tuu­te­tuk­si.

Vuon­na 1989 ter­vey­den­hoi­ta­jak­si val­mis­tu­nut Han­na Gus­tafs­son on toi­mi­nut ter­vey­den­hoi­ta­ja­na Naan­ta­lis­sa lä­hes kol­men vuo­si­kym­me­nen ajan. Hän on työs­ken­nel­lyt Naan­ta­lin äi­tiys- ja sek­su­aa­li­ter­veys­neu­vo­las­sa ter­vey­den­hoi­ta­ja­na vuo­des­ta 1996 läh­tien ja sit­tem­min myös tii­mi­vas­taa­va­na.

Alus­ta al­ka­en Gus­tafs­son on pyr­ki­nyt tar­jo­a­maan asi­ak­kail­leen uu­sin­ta tut­ki­muk­seen pe­rus­tu­vaa tie­toa ja oh­jaus­ta.

Gus­tafs­so­nin si­tou­tu­mi­nen jat­ku­vaan op­pi­mi­seen ja am­mat­ti­tai­don ke­hit­tä­mi­seen nä­kyy hä­nen mo­ni­puo­li­ses­sa kou­lu­tuk­ses­saan, jo­hon si­säl­tyy muun mu­as­sa sek­su­aa­li­neu­vo­jan li­sä­kou­lu­tus, var­hai­sen vuo­ro­vai­ku­tuk­sen kou­lu­tus sekä jäl­ki­tar­kas­tus- ja kie­ru­kan­lait­to­kou­lu­tus.

Li­säk­si hän on ol­lut kes­kei­ses­sä roo­lis­sa pai­kal­li­sis­sa hank­keis­sa, ku­ten mak­sut­to­man eh­käi­syn ko­kei­lun edis­tä­mi­ses­sä ja Naan­ta­lin nuor­ten äi­tien ver­tais­tu­ki­ryh­män pe­rus­ta­mi­ses­sa vuon­na 2006.

Naan­ta­lin kau­pun­gin­val­tuus­ton jä­sen Han­na Gus­tafs­son on ol­lut vuo­des­ta 2005 läh­tien ja toi­mi­nut myös kau­pun­gin­hal­li­tuk­sen pit­kä­ai­kai­se­na jä­se­ne­nä. Hän on aja­nut kun­ta­lais­ten hy­vin­voin­tia ja ter­vey­den­hoi­ta­jien te­ke­mää ter­vey­de­ne­dis­tä­mis­työ­tä kau­pun­ki- ja kun­ta­ta­sol­la.

Var­han val­tuus­ton li­säk­si Gus­tafs­son toi­mii jä­se­ne­nä TYK­Sin sai­raa­la­pal­ve­lu­lau­ta­kun­nas­sa, jos­sa hän tuo ter­vey­den­hoi­ta­jan ää­nen ja en­nal­ta­eh­käi­se­vän tie­to­tai­don pää­tök­sen­te­koon.

Vuon­na 2018 hä­nel­le myön­net­tiin Suo­men Val­koi­sen Ruu­sun I luo­kan mi­ta­li kul­ta­ris­tein.

Työ­yh­tei­sös­sään Han­na Gus­tafs­son on kun­ni­oi­tet­tu ja ar­vos­tet­tu ter­vey­den­hoi­ta­ja­työn am­mat­ti­lai­nen, joka te­kee työn­sä suu­rel­la sy­dä­mel­lä ja vank­ku­mat­to­mal­la am­mat­ti­tai­dol­la. Hä­net tun­ne­taan po­si­tii­vi­se­na yh­teis­hen­gen yl­lä­pi­tä­jä­nä ja luo­va­na ide­oi­ja­na.

Gus­tafs­so­nin pa­la­va in­to­hi­mo asi­ak­kai­den laa­duk­kaa­seen pal­ve­le­mi­seen vä­lit­tyy asi­ak­kail­le, jot­ka ku­vai­le­vat hän­tä hel­pos­ti lä­hes­tyt­tä­väk­si, luo­tet­ta­vak­si ja upe­ak­si ter­vey­den­hoi­ta­jak­si.

– Olen erit­täin kii­tol­li­nen täs­tä huo­mi­o­no­soi­tuk­ses­ta ja tun­nus­tuk­ses­ta. Tämä on suu­ri kun­ni­a­no­soi­tus te­ke­mäs­tä­ni työs­tä niin ter­vey­den­hoi­ta­ja­na kuin ter­vey­den edis­tä­mi­sek­si, Han­na Gus­tafs­son iloit­see.

Näköislehdet

Kysely