JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Naantali
21.3.2024 8.28

Finncanopuksen ensimmäinen kuukausi on ollut menestys

Rah­ti- ja mat­kus­ta­ja­lii­ken­ne­va­rus­ta­mo Fin­n­li­ne­sin uu­det Su­pers­tar-luo­kan lai­vat, syys­kuus­sa 2023 käyt­töön otet­tu Fin­n­si­rius ja 16.2.2024 käyt­töön otet­tu Fin­n­ca­no­pus ovat kor­van­neet kak­si pie­nem­pää lai­vaa ja tar­jo­a­vat en­tis­tä mo­ni­puo­li­sem­pia pal­ve­lu­ja Suo­men, Ah­ve­nan­maan ja Ruot­sin vä­li­sel­lä rei­til­lä.

Sa­mal­la Fin­n­li­nes on siir­ty­nyt hyb­ri­di-ai­ka­kau­teen. Naan­ta­li–Lång­näs–Ka­pel­ls­kär -rei­tin mat­kus­ta­ja­mää­rät ovat lä­hes ne­lin­ker­tais­tu­neet  Fin­n­ca­no­puk­sen en­sim­mäi­sen kuu­kau­den ai­ka­na, kun mää­riä ver­ra­taan vuo­den 2023 vas­taa­vaan ajan­jak­soon.

– Näi­tä uu­sia Su­pers­tar-lai­vo­ja odo­tet­tiin pit­kään ja ne ovat olen­nai­nen osa stra­te­gi­aam­me tar­jo­ta en­tis­tä pa­rem­pia pal­ve­lui­ta sekä rah­ti­a­si­ak­kail­lem­me et­tä yk­si­tyi­sil­le mat­kus­ta­jil­le Suo­men ja Ruot­sin vä­li­sel­lä rei­til­lä, to­te­aa An­to­nio Rai­mo, Fin­n­li­ne­sin lin­ja­joh­ta­ja.

 – Olem­me enem­män kuin ilah­tu­nei­ta Fin­n­ca­no­puk­sen ja Fin­n­si­riuk­sen saa­mas­ta läm­pi­mäs­tä vas­taa­no­tos­ta. Odo­tam­me ke­sä­se­son­kia in­nol­la, sa­noo Fin­n­li­ne­sin mat­kus­ta­ja­lii­ken­ne­joh­ta­ja Mar­co Pal­mu.

Näköislehdet

Kysely