JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
18.4.2024 19.08

E-kirjaston avautuminen siirtyy viikolla

Saa­ra Huo­vi­nen

Kun­tien yh­tei­sen E-kir­jas­ton oli tar­koi­tus avau­tua tiis­tai­na 23.4. Pal­ve­lu pe­rus­tuu usei­den eri tek­nis­ten rat­kai­sui­den ko­ko­nai­suu­teen ja nii­den yh­dis­tä­mi­nen on vie­nyt ar­vi­oi­tua enem­män ai­kaa.

E-kir­jas­to-so­vel­lus on la­dat­ta­vis­sa so­vel­lus­kau­pois­sa maa­nan­tai­na 29.4.

E-kir­jas­to on kun­tien yh­tei­nen pal­ve­lu, jos­ta voi lai­na­ta e-kir­jo­ja, ää­ni­kir­jo­ja ja di­gi­leh­tiä. E-kir­jas­toa käy­te­tään E-kir­jas­to-so­vel­luk­sel­la, jon­ka voi la­da­ta pu­he­li­mel­le tai tab­le­til­le so­vel­lus­kau­pas­ta. Kir­jas­to­kort­tia ei tar­vi­ta, vaan pal­ve­luun re­kis­te­röi­dy­tään vah­val­la tun­nis­tau­tu­mi­sel­la.

E-kir­jas­toa voi­vat käyt­tää ne hen­ki­löt, joi­den ko­ti­kun­ta on liit­ty­nyt E-kir­jas­toon. Kaik­ki Vas­ki-kir­jas­to­jen kun­nat ovat mu­ka­na pal­ve­lus­sa.

Lue li­sää E-kir­jas­tos­ta 16.4. jul­kais­tus­ta ju­tus­ta Val­ta­kun­nal­li­nen E-kir­jas­to pa­ran­taa tasa-ar­voi­suut­ta.

Tu­tus­tu E-kir­jas­toon Kan­sal­lis­kir­jas­ton si­vuil­la.

Näköislehdet

Kysely