JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Merimaskulainen Anu Niinikorpi aloittaa Länsi-Suomen Kalatalouskeskuksen toiminnanjohtajana.

Merimaskulainen Anu Niinikorpi aloittaa Länsi-Suomen Kalatalouskeskuksen toiminnanjohtajana.

Uutiset
Naantali
13.9.2023 19.28

Anu Niinikorpi Kalata­lous­kes­kuksen johtoon

Län­si-Suo­men Ka­la­ta­lous­kes­kus ry on 11.9. al­ka­en ni­mit­tä­nyt yh­dis­tyk­sen toi­min­nan­joh­ta­jak­si me­ri­mas­ku­lai­sen Anu Nii­ni­kor­ven. Nii­ni­kor­pi on kou­lu­tuk­sel­taan ik­ty­o­no­mi ja vas­tan­nut yh­dis­tyk­sen ke­hit­tä­mis­hank­keis­ta ja ta­lou­des­ta vuo­des­ta 2019. Ai­em­paa ko­ke­mus­ta hä­nel­lä on muun mu­as­sa ve­si­vil­je­lys­tä ja ka­la­tuk­ku­kau­pas­ta.

Ka­la­ta­lous­kes­kuk­sen pu­heen­joh­ta­jan Timo Jun­ni­lan mu­kaan yh­dis­tyk­sen hal­li­tus kat­soi, et­tä Nii­ni­kor­vel­la on hy­vät val­miu­det läh­teä to­teut­ta­maan ka­la­ta­lous­kes­kuk­sen uut­ta stra­te­gi­aa, jos­sa kes­keis­tä on ka­la­ta­lou­den ke­hit­tä­mis­teh­tä­vät ja ka­la­ta­lou­sa­lu­ei­den, osa­kas­kun­tien sekä muun jä­se­nis­tön pal­ve­lut.

Nii­ni­kor­pi it­se ker­too läh­te­vän­sä in­nol­la edis­tä­mään toi­min­ta-alu­een ka­lan­käyt­tö­kult­tuu­ria, ka­las­tus­ta ja ka­la­ve­sien ti­laa yh­teis­työs­sä Län­si-Suo­men Ka­la­ta­lous­kes­kuk­sen hal­li­tuk­sen ja hen­ki­lös­tön kans­sa. Täs­sä avai­na­se­mas­sa ovat myös ve­si­a­lu­ei­den omis­ta­jat ja eri­tyi­ses­ti yh­teis­ten ve­si­a­lu­ei­den osa­kas­kun­nat. Osa­kas­kun­tien toi­min­nan ke­hit­tä­mi­nen ja ak­ti­voin­ti on­kin yk­si Län­si-Suo­men Ka­la­ta­lous­kes­kuk­sen pää­ta­voit­teis­ta.

Län­si-Suo­men Ka­la­ta­lous­kes­kus on Var­si­nais-Suo­mes­sa ja Sa­ta­kun­nas­sa toi­mi­vat ka­la­ta­lou­den neu­von­ta­jär­jes­tö, jon­ka teh­tä­viin kuu­luu osa­kas­kun­tien toi­min­nan edis­tä­mi­sen li­säk­si ka­la­ve­sien hoi­to, ka­las­tu­se­lin­kei­no­jen ja ka­las­tus­har­ras­tuk­sen ke­hit­tä­mi­nen sekä tie­don ja­ka­mi­nen ka­las­tuk­ses­ta ja ka­la­ta­lou­des­ta. Yh­dis­tyk­ses­sä työs­ken­te­lee kuu­si hen­ki­löä.

Näköislehdet


Kesälehti

Kysely