JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Uusikaupunki
23.6.2021 15.50

Minifarmin ja Kukkamessujen annis­ke­lu­a­lu­eelle lupa

Heli Mäki-Lau­ri­la

Uu­den­kau­pun­gin kau­pun­gin­hal­li­tus päät­ti omal­ta osal­taan myön­tää Finn Sports­man Oy:lle lu­van käyt­tää kau­pun­gin omis­ta­maa jää­hal­lia ja sen piha-alu­et­ta an­nis­ke­lu­a­lu­ee­na Mi­ni­far­mi ja Kuk­ka­mes­sut -ta­pah­tu­mas­sa 31.7.–1.8. Yri­tys on ano­nut kau­pun­gil­ta lu­paa alu­een an­nis­ke­lu­käyt­töön.

Kau­pun­gin­hal­li­tus on päät­tä­nyt vuon­na 2000 ra­joit­taa al­ko­ho­li­juo­mien saa­ta­vuut­ta lap­sil­le, nuo­ril­le ja per­heil­le tar­koi­te­tuis­sa ti­lois­sa ja ti­lai­suuk­sis­sa. Hy­vin­voin­ti- ja va­paa-ai­ka­pal­ve­lu­jen hal­lin­noi­mien ti­lo­jen käy­tös­sä pe­ri­aat­tee­na on ol­lut, et­tä al­ko­ho­lin käyt­töä ei sal­li­ta.

Mi­ni­far­mi ja Kuk­ka­mes­sut -ta­pah­tu­mas­sa jää­hal­lia ja sen piha-alu­et­ta on saa­nut käyt­tää an­nis­ke­lu­a­lu­ee­na vuo­si­na 2016–2020.

Ha­ke­muk­sen mu­kaan jää­hal­lin yh­tey­teen ase­tet­ta­va mes­su­ra­vin­to­la ai­da­taan ja ero­te­taan muus­ta mes­su­a­lu­ees­ta. Ta­pah­tu­mas­sa myy­dään vain mie­to­ja tuot­tei­ta.

Po­lii­si mää­rit­tää ta­pah­tu­mal­le ja an­nis­ke­lu­a­lu­eil­le tar­vit­ta­van jär­jes­tyk­sen­val­von­nan. Ta­pah­tu­man jär­jes­tä­jä huo­leh­tii, et­tä jär­jes­tyk­sen­val­von­ta suo­ri­te­taan vi­ra­no­mais­ten oh­jei­den mu­kai­ses­ti.

Li­säk­si kau­pun­gin­hal­li­tus edel­lyt­tää, et­tä ai­da­tul­le alu­eel­le pää­syl­le jär­jes­te­tään jat­ku­va val­von­ta.

Näköislehdet

Kysely